INSÒLIT

Alfonso Alonso planta Iñaki López i no assisteix a l'entrevista que tenia pactada amb 'laSexta noche'

El presentador va comunicar que és la primera vegada que es produeix aquesta situació en set anys

lasexta-noche

lasexta-noche

1
Es llegeix en minuts

‘laSexta noche’ va arrencar aquest dissabte amb Iñaki López comunicant una situació insòlita que fins ara no havia ocorregut en els set anys d’història de la tertúlia política. Enmig de la crisi del PP, el líder del partit al País Basc, Alfonso Alonso, va decidir no anar al plató de l’espai de laSexta, tal com estava previst. 

«Alfonso Alonso tenia pactada una entrevista amb aquest programa que ahir a última hora cancel·lava. És la primera vegada que ens passa això en set anys», va començar dient el presentador, que va voler remarcar que l’entrevista en qüestió «s’havia tancat fa dues setmanes». 

López va explicar que després de la firma de l’acord entre el PP i Ciutadans a Euskadi, que no compta amb l’aprovació d’Alonso, el polític «donava la fugida i declinava fer l’entrevista que havíem pactat». Tal com va assenyalar el presentador, va argumentar que «no era el moment de parlar». 

Notícies relacionades

La copresentadora de ‘laSexta noche’, Verónica Sanz, va apuntar que la direcció nacional del PP «insisteix que Alonso ha d’acceptar el pacte firmat amb Ciutadans i avisa que aquest pacte respon a un bé superior per sobre d’interessos personals». 

Més endavant, abans d’aprofundir en els detalls sobre la firma de l’acord entre els populars i el partit taronja, López llançava una pregunta: «¿Quins poden ser els motius perquè el líder del PP basc hagi protagonitzat la primera fugida de ‘laSexta noche’ en set anys?». «La primera vegada que un polític convidat a aquest programa no compareix», va insistir.