PER UN COMENTARI

Sandra Barneda esclata contra un exconcursant de 'La isla de las tentaciones': «Rebentat i mal educat»

Julián va fer un comentari sobre Andrea a 'El debate de las tentaciones' que va provocar l'enuig de la presentadora

sandra-barneda-y-julian

sandra-barneda-y-julian

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El debat de ‘La isla de las tentaciones’ va viure aquest divendres un moment de tensió després que Sandra Barneda esclatés contra Julián, un dels exconcursants del ‘reality show’ que arrasa a Cuatro i Telecinco. La presentadora no va dubtar a arremetre contra el jove després que fes un comentari de mal gust sobre Andrea, que va caure en la temptació i va viure una nit de passió amb Óscar. 

«S’ha obert, s’ha obert però bé», va deixar anar Julián després de veure les imatges de la trobada. Una frase que Barneda no va dubtar a retreure-li: «És la síndrome del temptador expulsat, del rebentat. Dir una cosa així és de rebentat, tio, perquè t’ha fet fora». «Dir això és molt groller», li va dir directament a l’exparticipant, que per a sorpresa de la presentadora, es va mantenir amb el tretze són tretze: «¿Què ha fet?».

Notícies relacionades

«¿De veritat que el mantens?», va preguntar Barneda davant d’un Julián que va intentar justificar-se sense èxit. Tot seguit, visiblement enfadada, la moderadora del debat va explicar que «hi ha dues persones i les dues s’ho han passat bé». «Això és de rebentat i de mal educat», va reafirmar entre els aplaudiments del públic. «No el mantinc amb aquestes formes, però s’han obert en tots els sentits», va provar de defensar-se Julián. 

D’altra banda, el temptador va afirmar que tot i que hagués tingut l’oportunitat, mai hauria mantingut relacions sexuals durant el seu pas per ‘La isla de las tentaciones’. «Si vas a una cosa amb parella i fas aquestes coses davant de tot Espanya, espera’t dues setmanes o tres. Que trist pels familiars», va apuntar l’exconcursant, que també va provocar l’enuig de Ylenia: «Doncs quina estafa de temptador!».