CONTINUA LA GUERRA

Monumental bronca entre Belén Esteban i Sofía Suescun als passadissos de Mediaset: «Les van haver de parar»

Les dues col·laboradores es van embrancar en una brutal discussió davant de la mirada dels treballadors de la cadena

belen-sofia

belen-sofia

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Sofía Suescun i Belén Esteban estan lluny d’enterrar la destral de guerra. Les dues col·laboradores han protagonitzat una brutal discussió als passadissos de Mediaset després de l’últim atac de la guanyadora de ‘Supervivientes 2018’, que va arremetre contra la filla de la seva enemiga després que aquesta l’anomenés «Sofea», suposadament per equivocació, durant una conversa amb Estela Grande a la casa de ‘El tiempo del descuento’

«La Belén m’ha dit que va tenir un ‘lapsus linguae’, que va dir ‘Sofea’ perquè es va atropellar amb les paraules a l’hora de formular la pregunta i que en cap cas va voler faltar-li al respecte», va explicar ahir Joaquín Prat en ‘El programa de Ana Rosa’. Després de l’error de Belén, Sofía no va dubtar a atacar on li fa més mal. «La teva filla és un escàndol. Més et valdria pagar-li una operació estètica en comptes d’enviar-la a Manchester de la vergonya que fa», va escriure en un dur missatge que posteriorment va decidir esborrar. 

No obstant, el mal ja estava fet i totes dues es van embrancar en una monumental bronca als passadissos de Telecinco, tal com va confirmar aquest dijous l’espai que presenta Ana Rosa Quintana. La reportera Adriana Dorronsoro va recrear la topada entre Sofía i Belén, que va tenir lloc quan totes dues sortien dels seus respectius programes. «Va ser tan fort que no es parlava de cap altra cosa a la tarda en aquests passadissos», va assegurar la periodista. 

Notícies relacionades

Després de la discussió, sempre segons la versió relatada per Dorronsoro, alguns companys que contemplaven l’escena van decidir aturar-les: «A la Sofía se la van emportar al seu camerino i a la Belén, a una sala VIP». «La Belén estava bastant alterada. Es disgustar perquè no li va agradar la que s’havia armat als passadissos», va assegurar la reportera de Telecinco, que va apuntar que Sofía va aparèixer minuts després com si no hagués passat res. 

Al conèixer tota la polèmica, Ana Rosa va decidir compartir la seva opinió de manera contundent donant la cara per la seva excol·laboradora: «Jo he llegit el que va escriure Sofía Suescun i em sembla impresentable. La bronca que va tenir la Belén em sembla poc». «La Belén em va dir que li va dir de tot i que la Sofía li deia que no es posés agressiva», va assenyalar per la seva banda Joaquín Prat.