CONTINUA LA POLÈMICA

Ariadna mostra el seu rebuig dels comentaris polèmics de Jesús a 'OT 2020': «Pot ofendre la gent»

El concursant ha sigut criticat a les xarxes socials per la seva actitud homòfoba al veure maquillats els seus companys

ari

ari

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dijous a la tarda, Jesús va enfadar els seguidors d’‘OT 2020’ per fer una sèrie de comentaris desafortunats i intolerables després que alguns companys decidissin maquillar-se per fer un passi de micros drag. «Quin fàstic que feu amb la barba i el maquillatge. És molt estrany veure-us així», «se us està veient el llautó» o «l’únic mascle que hi ha aquí soc jo» van ser algunes de les perles que va deixar anar mentre els altres volien passar una bona estona.

A més de despertar la indignació dels espectadors que segueixen i comenten el directe, Jesús també va provocar cert malestar a Ariadna i Bruno. «Em fa cosa que digui això. No per mi, m’és igual, però són comentaris lletjos. ¿Què collons és això? ¿I si m’agradés fer-ho què passa?», va afirmar el segon mentre la seva companya recolzava les seves paraules: «Que li faci fàstic si vol. A mi m’ha semblat una merda que ho digui, m’ha semblat bastant malament».

Però Ari, conscient del perjudici que els comentaris de Jesús poden provocar en l’audiència del programa, va voler explicar la seva actitud durant una conversa amb Rafa, que va intentar sortir en defensa del seu amic. «Quan la Samantha apareix maquillada i amb una faldilla, ningú li diu res. Però quan apareixes tu maquillat i amb una faldilla, se’t diu que fas fàstic. Em sembla que això es pot malinterpretar i que algú pot sentir-se malament», va dir la nominada.

Abans de res, la barcelonina va voler deixar clar que no vol «crucificar el Jesús». «He dit que vigili com formula les frases. Potser ho diu amb connotació de conya, n’estic convençuda, però a fora potser hi ha algú que no s’ho agafa així i se sent malament. Jo he tingut amics que s’han sentit malament amb això, no m’agradaria que algú se sentís malament per un comentari», va afirmar la concursant.

Notícies relacionades

Més endavant, Ari es va esfondrar al no sentir-se avalada pels seus companys mentre Rafa la «renyava» per la seva actitud: «M’ha fet cosa que estiguem aquí tots junts i que tothom estigués callat. M’he sentit com una merda de persona». 

D’altra banda, Rafa va acusar Ari de «voler entrar en polèmiques» i Jesús va carregar contra ella: «Ho fa des que és aquí. N’estic fart, cada vegada que parla és per crear un moment de mal rotllo». «A mi no m’agrada això perquè se’m creuen els cables. M’ha costat molt aguantar, però com se’m creuin els cables crema Troia. L’he estat escoltant des d’aquí», va afirmar el gadità.