DESPRÉS DE LA GALA

La bronca de Noemí Galera als concursants d''OT 2020': «Si realment sou una pinya, sigueu-ho de veritat»

La directora els ha donat un toc d'atenció per alguns dels seus comportaments dins de l'acadèmia

noemi

noemi

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els concursants d’‘OT 2020’ han rebut aquest matí un toc d’atenció per part de Noemí Galera. Després del repàs de la gala d’aquest diumenge, la directora de l’acadèmia s’ha posat seriosa per advertir-los del polèmic comportament que han tingut alguns d’ells durant els últims set dies. 

Tot i que les xarxes socials han criticat l’actitud que ha tingut Eli amb companys com Ari o Flavio, Noemí ha preferit no donar noms. «De vegades escolto converses i veig accions que em venen ganes de pujar i dir-vos: ‘¿Però què feu?’. Entenc que cada un és major d’edat i té la seva manera de funcionar i les respectaré», els ha dit als 16 alumnes. 

«Però com no us respecteu entre vosaltres, aquí sí que hi ficaré cullerada», ha afegit Noemí, que els ha demanat que reflexionin sobre els seus comportaments: «Potser no sou conscients del que us estic dient, però penseu com us parleu entre vosaltres, com us agafeu les coses. Les coses es demanen sisplau i es donen les gràcies». 

«Si no sou educats, respectuosos i bones persones, no tindreu fans. La gent no voldrà ser igual que algú que parla amb menyspreu, que no demana les coses sisplau o que crida a un altre», ha assenyalat la directora, que ha preferit generalitzar i, de moment, no entrar en detalls: «Espero que no em feu fer-ho»

La xerrada ha finalitzat amb una demolidora frase que molts han interpretat com una referència a la polèmica abraçada col·lectiva de la qual es van quedar fora Nick i Ariadna, els dos nominats. «Si realment sou una pinya, demostreu-ho»

Bronca per la falta d’ordre a l’acadèmia

Notícies relacionades

D’altra banda, Noemí també els ha clavat la bronca pel desordre dels concursants a l’acadèmia: «Ahir a la nit no ens podíem asseure als sofàs. Hi havia guitarres, els bongos, el caixó, uns mitjons, jaquetes... Ens va tocar recollir-ho al director del xat i a mi». «Les taules estaven amb els plats del sopar, que els va tocar recollir-lo a les persones de producció», s’ha queixat davant de l’atenta mirada dels concursants. 

«El vestidor és penós, un fàstic. Em faria vergonya, per no parlar que hi ha dos o tres parells de mitjons tirats a la terrassa», ha apuntat Noemí, que els ha instat a canviar el seu comportament des de ja: «Heu de guardar un ordre, perquè així no podeu viure. Fa un fàstic quan entres aquí i veus tot això... Jo puc passar, però algun convidat que vingui a fer-vos una xerrada... potser li fa angúnia».