ES TROBA BÉ

Carlos Sobera informa de l'operació de Jorge Javier: «Ha sigut un èxit»

El presentador va agafar ahir a la nit les regnes de 'GH VIP: límite 48 horas' i va voler tranquil·litzar els espectadors i les concursants

jorge-javier-vazquez

jorge-javier-vazquez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carlos Sobera va fer ahir a la nit el seu debut com a presentador de ‘GH VIP: límite 48 horas’ en substitució de Jorge Javier Vázquez, que ahir va haver de sotmetre’s a una nova intervenció quirúrgica per l’estrenyiment en un dels stent  que li van col·locar al març després de patir un ictus. Per aquesta raó, abans de començar la gala, el nou mestre de cerimònies va voler informar tots els espectadors del resultat de l’operació del seu company

«En nom de l’equip, diria fins i tot en nom de tota la família que forma aquest programa, vull enviar-li tot el nostre afecte i recolzament a Jorge Javier», va començar dient Sobera mentre el públic aplaudia les seves paraules. «He de dir que la intervenció a què s’ha sotmès fa tot just unes hores ha sortit a la perfecció. Es troba bé, molt bé», va assegurar el presentador. 

Sobera informa els concursants de la notícia

Notícies relacionades

D’altra banda, el també conductor de ‘First dates’ va afirmar que Jorge Javier «ja està pensant a tornar». I és que, si tot va segons el previst, podria estar de tornada per a la gran final de l’edició. «Que sàpigues que t’esperem molt aviat aquí. Només espero estar a l’altura i que no es noti gaire la teva absència», va afegir Sobera abans de connectar amb la casa i comunicar-li la notícia les cinc concursants: Mila, Adara, Estela, Alba i Noemí. 

«El primer que vull és donar-vos una bona notícia. Sé que a tu, Mila, especialment, et farà molta il·lusió», va dir el comunicador, conscient de l’amistat que uneix la periodista i Jorge Javier. «Està bé, la seva intervenció ha sigut un èxit i aviat li tindrem aquí donant guerra de la bona», va explicar Sobera mentre les habitants compartien la seva alegria per la informació.