DURES DECLARACIONS

Terelu Campos: «A 'Sálvame' patia ansietat i de vegades havia de medicar-me»

L'excol·laboradora ha concedit una entrevista en la qual mostra la seva decepció amb el programa de Telecinco

terelu

terelu

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La guerra entre Terelu Campos i ‘Sálvame’ sembla que no té final. En una entrevista a una revista del cor, la comunicadora ha tornat a carregar contra l’espai on va col·laborar durant 9 anys i del qual es va acomiadar el mes de maig passat. En les seves declaracions, ha revelat com era realment el seu dia a dia en el format que produeix La Fábrica de la Tele. 

«A ‘Sálvame’ patia ansietat i estrès. Hi havia dies que feia el programa medicada. Necessitava pensar en la meva salut física i mental», reconeix Terelu en l’entrevista. A més, lamenta que en alguns moments no hagi rebut el suport dels seus companys: «Després de deu anys, compto amb els dits de les mans –i me’n sobren– les persones d’aquest programa que s’han preocupat per mi».

Una de les persones que més l’han decebut és Mila Ximénez, amb qui mantenia una estreta amistat que ara dona per trencada. «La meva relació amb Mila està trencada i no n’hi ha prou amb demanar perdó», afirma Terelu, dolguda per unes paraules de la periodista amb què va carregar contra la seva filla Alejandra. 

Notícies relacionades

No obstant, no tot és negatiu i Terelu també valora els gestos d’afecte que continua rebent d’algunes de les seves excompanyes, com Belén Esteban o Chelo García Cortés. Respecte a Jorge Javier Vázquez, la revista assegura que el seu afecte i respecte envers ell continuen «intactes». 

La publicació de l’entrevista va coincidir ahir amb la tornada de Terelu a Telemadrid com a presentadora. La malaguenya va agafar les regnesd’‘Aquellos maravillosos años’ a causa de la indisposició mèdica de Toñi Moreno, que, com va informar YOTELE, pateix anèmia, una cosa habitual en les embarassades i sobretot en l’últim trimestre d’embaràs. 

Temes:

Terelu Campos