DESMENTEIX ELS RUMORS

David Broncano esclata contra 'Semana' i desmenteix la seva relació amb Adriana Ugarte: «Ja n'hi ha prou d'inventar»

El presentador ha respost a la revista del cor després de publicar unes fotografies en què apareix amb l'actriu

broncano

broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

David Broncano ha deixat de banda el sentit de l’humor que tant el caracteritza i s’ha posat seriós per parlar d’un tema que l’afecta de ple a nivell personal. Dimarts passat, després de la visitad’Adriana Ugarte  a ‘La resistencia’,la revista ‘Semana’ publicava les «primeres imatges junts» del presentador i l’actriu, les quals catalogava com a «recents», tan sols uns dies després d’afirmar que tots dos mantenen una relació sentimental. 

Una informació que no ha fet cap gràcia al mateix Broncano i que ell mateix s’ha encarregat de desmentir en el seu compte de Twitter. «Ni són ‘imatges junts’ en aquest sentit, ni són recents, ni és una escapada ni ‘és oficial’ res, són fotos de fa mesos sortint d’un tren a la tornada d’un festival de televisió amb molta altra gent del gremi. Ja n’hi ha prou d’inventar, sisplau», ha escrit a l’esmentada xarxa social. 

Notícies relacionades

En les imatges en qüestió, Broncano i Ugarte apareixen a l’estació de Chamartín (Madrid) mentre surten d’un tren procedent de Vitòria, seu de l’última edició del FesTVal celebrada a començaments de setembre. Allà, la intèrpret va ser l’encarregada d’atorgar a l’humorista el premi al millor programa per ‘La resistencia’. 

Els rumors que apuntaven a una possible relació entre Ugarte i Broncano van començar a sorgir el novembre de l’any passat, coincidint amb la primera visita de l’actriu al ‘late night’ de #0. Aquest mateix dilluns, la protagonista d’‘Hache’ va tornar al plató de Broncano i totes les mirades estaven posades en ells. No obstant, malgrat la química que van demostrar, sembla que només existeix una bonica amistat entre tots dos