A 'EL INTERMEDIO'

La visita de Wyoming a Franco a la seva nova tomba: «Estarà amb gent del seu estil»

El presentador va explicar al dictador els avantatges de la seva «nova llar» amb un monòleg

wyoming-franco

wyoming-franco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El Gran Wyoming va visitar dimarts la nova tomba de Franco després que el Tribunal Suprem donés llum verda a l’exhumació del dictador del Valle de los Caídos. El presentador de El intermedio va acudir en un esquetx fins a Mingorrubio, el lloc on s’enterraran les restes de Franco. «¡Home! ¡Ja està vostè aquí! ¿Què li sembla el lloc?», li va preguntar abans de començar el seu monòleg.

«Quin mesos ens ha donat, cabdill. Sense saber si es podia quedar al Valle de los Caídos, si no, si l’havien de portar a La Almudena... tot i que també ha de reconèixer que la seva família ha allargat molt la batalla legal», va dir un Wyoming que va treure importància al procés de l’exhumació: «Ja li dic jo que és com depilar-se a la cera, o com un cop d’Estat. Com més ràpid, millor».

Notícies relacionades

Després, el presentador de La Sexta va explicar al dictador alguns dels avantatges de la seva «nova llar». «Miri quin lloc. Molt més ben comunicat que el Valle de los Caídos. D’acord que no li podem prometre un batalló de treballs forçats com va tenir per aixecar allò, però això, amb un parell de rumbes circulant per aquí li queda niquelat», va assenyalar Wyoming.

També va destacar el veïnat: «El Pardo és ara el Beverly Hills dels cementiris. El metre quadrat de nínxol està cotitzadíssim. I tot a més amb gent del seu estil». «Allà hi ha enterrat el dictador dominicà Rafael Leónidas Trujillo [...], també la flor i nata del franquisme: Carlos Arias Navarro i la seva senyora, Carmen Polo. Estaran bé, junts però dormint separats, com les parelles modernes o els reis emèrits», va finalitzar Wyoming.