'PITJOR NO HO FAREM'

Risto Mejide anuncia la creació del PNLH, el partit polític de 'Todo es mentira'

Després que els polítics no hagin aconseguit un acord per desbloquejar la investidura, el programa de Cuatro podria presentar-se a les eleccions del 10-N

todo-es-mentira

todo-es-mentira

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les eleccions generals tornaran a repetir-se el pròxim 10 de novembre després que els partits polítics no hagin aconseguit un acord per desbloquejar la investidura. Una situació que ha portat a què ‘Todo es mentira’, l’espai que presenta Risto Mejide en les sobretaules de Cuatro, hagi anunciat la creació del seu propi partit polític: PNLH (Pitjor no ho farem)

«Indignació, fàstic, ràbia, impotència. Avui més que mai, els nostres polítics han fet el que millor saben fer: decebre’ns», començava dient Risto aquest dimecres a l’inici del seu programa abans de fer una denúncia: «La gent està farta que li prenguin el pèl, que l’enganyin, que li diguin que volen pactar quan sabem que no és veritat. El que busquen és que els donem més vots per no haver de pactar». 

«La gent està farta que li diguin que no volen butaques, quan tots sabem que vendrien a qui fos per asseure els seus culs en un Consell de Ministres», va prosseguir el presentador, que va fer referència a Pedro Sánchez abans de realitzar l’anunci de la creació del seu partit: «El president en funcions ens va venir a dir que no havíem votat bé (...) vol que siguem més clars. Doncs ho serem»

«¿Té sentit un partit que busqui canviar les regles de joc? ¿Un partit que duri només una legislatura? ¿Un partit que renunciï als seus sous i que tot just canviar les coses es dissolgui?», es va preguntar Risto. Acompanyat dels seus col·laboradors, va explicar a l’audiència quina és la ideologia del PNLH: aprovar tot allò que no han aprovat els que ja hi són

Les quatre propostes del PNLH

Antonio Castelo, Marta Flich, Elsa Ruiz i Miguel Lago van explicar a l’audiència quines són les primeres propostes del partit polític creat per ‘Todo es mentira’:

–Suspensió de sou a totes ses senyories mentre no siguin capaços de crear un govern.

–Els condemnats per corrupció hauran de tornar el que han robat.

–Efectiva separació de poders.

Notícies relacionades

–Acabar amb els sous vitalicis que cobren determinats polítics.

No obstant, Risto va avançar que aniran revelant noves propostes i que tindran en compte les peticions dels ciutadans.

Temes:

Risto Mejide