AQUEST ESTIU

Telecinco emetrà 'Me quedo contigo', el 'dating show' de Jesús Vázquez pensat per a Cuatro

La cadena principal de Mediaset es queda amb el format produït per Fremantle

me-quedo-contigo

me-quedo-contigo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Canvi de plans a Mediaset. Tot i que ‘Me quedo contigo’ havia de ser una de les grans apostes de Cuatro, amb l’objectiu d’aixecar els seus pobres resultats d’audiència, finalment s’emetrà a Telecinco al llarg d’aquest estiu. Així ho ha confirmat el mateix grup de comunicació en les noves promocions del ‘dating show’, produït per Fremantle ('Got talent') i presentat per Jesús Vázquez.

Amb aquest moviment, ja són dos els formats de Cuatro que faran el salt a Telecinco durant les pròximes setmanes. Fa uns dies, Mediaset va anunciar que les noves entregues de ‘Ven a cenar conmigo: gourmet edition’ també es veuran a la seva cadena principal, amb una edició que estarà protagonitzada per quatre dones: Loles León, Rosa Benito, Belinda Washington i Irma Soriano.

Tant ‘Ven a cenar conmigo’ com ‘Me quedo contigo’ passaran a formar part de la programació estiuenca de Telecinco i cobriran la seva quota d’entreteniment, després que decidís cancel·lar la posada en marxa de 'Sálvame talent', tal com va avançar en exclusiva YOTELE. A més, la segona temporada de 'The good doctor' i l’estrena de 'The rookie' seran les seves apostes en el terreny de la ficció.

Així és 'Me quedo contigo'

Notícies relacionades

‘Me quedo contigo’ és la versió espanyola del format internacional ‘Take me out’, produït per Fremantle, en el qual 20 dones provaran de trobar el noi dels seus somnis ajudades pel criteri de qui millor les coneix: les seves mares.

Les 20 mares de les candidates, situades cadascuna al plató darrere d’un faristol il·luminat, jutjaran els solters que aspiren a conquerir les seves filles, mentre elles contemplen tot el que s’esdevé en una sala espia, sense poder comunicar-se amb les seves progenitores.

Temes:

Telecinco