MALA SORT

Broncano embogeix al trencar la seva tassa favorita a 'La resistencia' "És l'única que m'importa"

El presentador de #0 es va posar les mans al cap al descobrir la tassa que va caure a terra durant la seva entrevista a Jonathan Paredes

resistencia

resistencia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dilluns passat, 'La resistencia' va rebre la visita del mexicà Jonathan Paredes, saltador professional i doble medallista a escala mundial. L’esportista va portar al ‘late-night’ de #0 un dels trofeus que ha guanyat i l’hi va deixar a David Broncano, que va optar per col·locar-lo a sobre de la taula al costat de la seva col·lecció de tasses sense imaginar-se la tragèdia que s’acostava.

"M’encanta aquest premi, el posaré aquí", deia el presentador mentre li feia un forat. En aquell moment, una de les tasses va caure i es va trencar al tocar el terra, cosa que va provocar que Broncano s’aixequés del seu seient per comprovar quina era. "¡Noooo!", va exclamar posant-se les mans al capdavant al veure que era la d’‘El hormiguero'

Notícies relacionades

"Perdona, Jonathan, sé que no pensaves que venies a això", es va disculpar amb el seu convidat mentre el públic continuava rient. "L’he col·locat una mica, ha caigut, i l’única tassa que s’ha trencat és l’única que m’importa", va assegurar Broncano mentre mirava les restes de l’objecte que li havia regalat Dani Martín després de la seva visita al programa de Pablo Motos. 

"M’he fet un Wismichu a mi mateix", va fer broma fent referència a la polèmica visita del ‘youtuber’ al seu programa, quan va trencar una tassa per a sorpresa de tots. "Continuaré amb l’entrevista, ja ploraré després", va concloure el presentador de #0.