SÈRIE INTERNACIONAL

Carmen Machi i Inma Cuesta, entre les protagonistes espanyoles de 'Criminal' a Netflix

Eduard Fernández també encapçala l'elenc dels episodis espanyols de la nova ficció de la plataforma

criminal

criminal

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Netflix ha revelat aquest dilluns el repartiment de ‘Criminal’, la seva nova sèrie original composta per dotze històries que es desenvolupen en quatre països diferents: Regne Unit, Alemanya, França i Espanya. Els capítols espanyols, que, com la resta, tindran una durada de 45 minuts, estaran protagonitzats per Carmen Machi (‘Aída’), Inma Cuesta (‘Arde Madrid’) i Eduard Fernández (‘El hombre de las mil caras’). 

Emma Suárez (‘La zona’), Álvaro Cervantes (‘Carlos, Rey Emperador’), Jorge Bosch (‘El accidente’), José Ángel Egido (‘Los lunes al sol’), Nuria Mencía (‘Vota Juan’), Daniel Chamorro (‘El día de mañana’), María Morales (‘Vis a vis’), Javi Coll (‘Los abrazos rotos’) i Milo Taboada (‘Fariña’) completen el repartiment dels episodis ambientats a Espanya, dirigits per Mariano Barroso (‘El día de mañana’) i escrits per Alejandro Hernández (‘El autor’) i Manuel Martín Cuenca (‘Caníbal’). 

Netflix ha presentat a més el primer ‘teaser’ de ‘Criminal’, que s’ha rodat en el centre de producció de la companyia, situat a la Ciudad de la Tele de Madrid. Els dotze episodis s’estrenaran aquesta tardor a nivell mundial a més de 190 països. 

Elenc internacional

Creats i produïts per George Kay i Jim Field Smith, els episodis ambientats al Regne Unit comptaran amb els coneguts David Tennant i Hayley Atwellcom a protagonistes, que estaran acompanyats per Youssef Kerkour, Clare-Hope Ashitey, Katherine Kelly, Lee Ingleby, Nicholas Pinnock, Mark Stanley, RochendaSandall Shubham Saraf.

Notícies relacionades

Les històries alemanyes estan dirigides per Oliver Hirschbiegel i escrites per Bernd Lange i Sebastian Heeg, mentre que Peter Kurth, Christian Berkel, Deniz Arora i Nina Hoss en seran els protagonistes. El repartiment el completen Eva Meckbach, Sylvester Groth, Florence Kasumba, Christian Kuchenbuch i Jonathan Berlin.

Els episodis de França estan escrits, creats i produïts per Frédéric Mermoud, responsable del guió junt amb Antonin Martin-Hilbert i Mathieu Missoffe. Nathalie Baye, Jérémie Renier i Sara Giraudeau encapçalen l’elenc,on també es troben Margot Bancilhon, Laurent Lucas, Stéphane Jobert, Anne Azoulay i Mhamed Arezki.

Temes:

Netflix