VALENTA CONFESSIÓ

Alejandra Rubio explica que va patir 'bullying': "Ho vaig passar malament. Ens anàvem fent més grans i la gent s'adonava d'on venia»

La petita de les Campos i possible futura concursant de 'GHVIP' revela l'episodi més dur de la seva vida

alejandrarubio

alejandrarubio

2
Es llegeix en minuts
Adrià Gallego

les Campos se’ls acumulen les polèmiques. Ara és Alejandra Rubio la que, en un acte de valentia, ha confessat que va patir ‘bullying’ a l’escola: "Va ser l’època de cinquè o sisè de primària. Les nenes es van portar fatal amb mi, sempre m’excloïen dels grups. Tenien un grup que a mi m’encantava perquè feien balls i aquestes coses de nenes, i jo sempre era la marginada". La petita de la família ha explicat aquest dur episodi a través del seu canal de Mtmad.

“A l’escola hi va haver èpoques en què m’ho vaig passar fenomenal i d’altres en què va ser més difícil per a mi. No sé per què, crec que era perquè ens anàvem fent més grans i la gent s’adonava d’on venia jo”, relata la filla de Terelu Campos. Seguint amb la teoria que l’assetjament que va rebre naixia de l’enveja que despertava per ser filla i neta de personatges televisius molt coneguts, Alejandra ha fet la següent reflexió: “Jo els queia malament, no entenc per què; jo era superbona. Suposo que és perquè quan et fas més gran les mares influeixen en les filles dient coses... llavors em deixaven força de banda, la veritat”.

Notícies relacionades

La ‘influencer’ explica que no “donava importància” al ‘bullying’ que patia. Fins i tot sorprèn explicant “que una de les nenes amb qui va tenir problemes quan era petita ha sigut una de les seves millors amigues”. La noia també ha volgut remarcar la importància dels professors en la detecció del ‘bullying’ a les aules i ha criticat que no intervinguessin en el seu cas: “Ho vaig passar malament. I els professors... jo tampoc era sant de devoció dels professors. Així que, una època bastant fotuda. Després la cosa va canviar i vaig decidir seguir en aquesta escola, tot i que més tard me’n vaig anar a una altra perquè necessitava canviar d’aires, de gent... necessitava gent menys uniformada i més espavilada”

Rumb a ¿Guadalix?

Alejandra Rubio hauria rebut una oferta de Zeppelin per participar en la pròxima edició de ‘GH VIP’ segons ha explicat Kiko Hernández a ‘Sálvame’ recentment. El col·laborador defensa la teoria que si la cadena ha aconseguit “que Isabel Pantoja vagi a ‘Supervivientes’”, el fitxatge de la filla de Terelu podria ser una realitat i podríem veure-la convivint amb altres VIP a la casa de Guadalix de la Sierra a partir del setembre.