ENTREVISTA YOTELE

Parlem amb Jordi Cruz sobre les noves 'celebrities' de 'Masterchef': "Ana Obregón i Tamara Falcó em provoquen curiositat"

El membre del jurat ens comenta les seves impressions sobre la nova edició del 'talent show' de TVE

jordi-cruz

jordi-cruz

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els fogons de 'Masterchef Celebrity' tornaran a encendre’s molt aviat per rebrenous famosos disposats a demostrar les seves habilitats culinàries davant l’audiència. A pocs dies que arrenquin les gravacions de la quarta edició del format, que s’estrenarà la pròxima tardor a TVE, Jordi Cruz ha xerrat amb YOTELE en un esdeveniment organitzat per Pullmantur i ha revelat quins concursants li desperten més curiositat.

"Vull veure com ho fa Tamara Falcó. És la típica que donarà moments divertits, és molt intel·ligent i pot fer-ho bé. Vull veureAna Obregón perquè ens pot sorprendre, i també el Sevilla", assegura el xef i membre del jurat del concurs, que destaca que les ‘celebrities’ "controlen el mitjà i saben el que fan", tot i que la cuina "els descol·loca perquè és molt real".

Jordi reconeix que, al llarg d’aquestes edicions, li ha fet il·lusió conèixer les persones que hi ha darrere dels personatges: "El graciós és que, tot i que els coneguem, ningú sap com sortiran de 'Masterchef'". "Moltes ‘celebrities’ diuen que no entenen per què plora la gent, però s’acaben trencant", comenta en declaracions a aquest portal.

L’actitud a la cuina, crucial per a Jordi Cruz

D’altra banda, el xef deixa clar que no valorarà cap dels famosos per la seva trajectòria, sinó per les ganes que dipositaran en la competició. “S’ha d’intentar mantenir distàncies, són persones conegudes que et fan respecte, però a 'Masterchef' el jurat no té respecte a ningú, només a la cuina. Valoro l’actitud i com es cuina”, assenyala. 

"Es pensen que dominen el mitjà, però la cuina és incontrolable. Penses que cuines bé i després t’adones que no ho fas tan bé", afegeix Jordi, que en alguna ocasió ha experimentat en primera persona la pressió a què es veuen sotmesos els concursants: "M’ha tocat cuinar a 'Masterchef' i no és el mateix que estar tranquil a la meva cuina. Ho passo malament fins i tot jo".

Jordi Cruz: "Carmen Lomana va ser un descobriment"

Notícies relacionades

Respecte als concursants de passades temporades, Jordi considera que Carmen Lomana "va ser un descobriment". "És meravellosa, perquè t’adones que és així. No havia cuinat mai i arribem a un punt de comprensió", ens explica el membre del jurat, que també opina sobre el polèmic abandonament de María del Monte: "No li va sortir bé i la seva reacció no va ser la millor del món. Cadascú decideix quin paper vol fer".

A més, Jordi enalteix els "principis i valors" dels concursants vinculats al món de l’esport, que aquest any estarà representat per Almudena Cid. En concret fa menció al cas d’Ona Carbonell, guanyadora de 'Masterchef Celebrity 3': "És meravellosa, té aquests principis portats al cub. No només és competitiva i treballadora, és una persona excel·lent".