AL 'CLUB SOCIAL'

La nova feina d'Isa Pantoja a televisió: fitxa com a col·laboradora d'Ana Rosa

La filla de la tonadillera s'incorpora a l'equip de l'espai matinal de Telecinco per comentar el pas de la seva mare pel 'reality'

isa-pantoja

isa-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

La família Pantoja tindrà durant els pròxims mesos més presència que mai a Mediaset. Amb motiu de la participació de la cançonetista a 'Supervivientes 2019', Kiko Rivera serà l’encarregat de defensar-la al plató, mentre que Chabelita farà el mateix amb la seva amiga Aneth. Però, a més d’aquesta feina, la filla d’Isabel té un altre projecte televisiu entre mans: s’incorpora com a col·laboradora d’'El programa de Ana Rosa' per comentar el pas de la seva progenitora pel ‘reality’.

L’exconcursant de 'GH VIP 6' es va estrenar aquest divendres al ‘club social’ de l’espai matinal de Telecinco compartint les seves impressions sobre l’històric salt de la seva mare des de l’helicòpter a 'Supervivientes'. "A la meva mare li fa por volar directament, li fan por els avions. No m’esperava que es llancés tan ràpid", va reconèixer Isa, que es va treure els talons i es va atrevir a simular el momentàs protagonitzat per l’artista. 

Notícies relacionades

D’altra banda, Ana Rosa Quintana es va interessar pels motius que han portat Isabel Pantoja d’estar pràcticament reclosa a Cantora a atrevir-se a concursar en un programa d’aquestes característiques. "Li importa molt el que pensi certa part de la família [...] ara s’ha plantat i ha dit que farà el que ella vulgui. Alguns familiars no aprovaven la seva participació a 'Supervivientes', perquè és una sobreexposició per a ella", va explicar Isa. 

Sobre l’enuig del seu germà Kiko arran de les declaracions que va fer en una revista sobre la seva dona, Irene Rosales, Isa va assegurar que no va parlar amb ell abans de la seva trobada en la primera gala de 'Supervivientes' perquè les seves paraules van ser "malinterpretades". "D’Irene vaig dir que no m’havia agradat que m’imités, i que el dia de demà m’haurà d’aguantar. Sempre he sigut la primera a demanar perdó, i ell ha parlat de les meves exparelles i de mi i mai m’ha demanat perdó", va assegurar.