INFERN A GUADALIX

Les terribles 24 hores de Carmen Borrego a 'Sálvame Okupa': llàgrimes, una mentida i un pastís

La germana de Terelu Campos ha sigut escollida per l'audiència com «la més egoista» del concurs

carmen

carmen

3
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Només han estat tancats unes hores, però els concursants de ‘Sálvame Okupa’ han experimentat en primera persona la capacitat que té la casa de ‘GH’ per magnificar els sentiments, ja que el ‘reality’ exprés de Telecinco és un no parar. María Lapiedra i Chelo García Cortés van ser expulsades ahir a la nit, l’una pel públic i l’altra per l’atzar, mentre que Rafa Mora va ser repescat només un dia després de la seva eliminació. Carmen Borrego, d’altra banda, està sent una de les grans protagonistes. 

No precisament per bons motius, ja que la menor de les Campos ha afrontat durant les seves primeres 24 hores a la casa un seguit de desgràcies catastròfiques que han convertit la seva estada en el concurs en un autèntic infern. A això se li suma el poc recolzament del públic, que ahir a la nit la va escollir com la concursant més egoista per les seves queixes contínues i la seva escassa predisposició a disfrutar de l’experiència, cosa que sí que estan fent la gran majoria dels seus companys. 

Carmen Borrego va començar amb mal peu quan, tan bon punt va arribar a Guadalix, Gustavo González va aconseguir el poder d’expulsar un dels ‘okupes’. Tot i que va eliminar Rafa Mora, al principi havia escollit la Campos a l’entendre que ella mateixa havia demanat la seva expulsió, una estratègia prohibida per l’organització. A això se li va unir a més que la seva pròpia germana Terelu l’escollís com una de les ‘criades’ en la prova setmanal, una decisió que la concursant no va saber encaixar amb humor. 

Demostrat: Borrego va demanar la seva expulsió

Borrego es va situar en el punt de mira per les seves suposades trampes al demanar la seva expulsió, cosa que ella va negar una vegada i una altra. No obstant, ‘Sábado Deluxe’ ahir a la nit va mostrar les imatges que, efectivament, demostren que es va saltar les normes. “Ets directora de televisió i saps el que costa preparar un programa així i en el temps rècord que ho hem fet. Se suposa que hem d’entretenir”, li va recriminar David Valldeperas, presentador i director, a una Borrego acorralada. 

Deixant de banda aquest episodi, l’atenció també es va centrar en Carmen Borrego durant l’inici de ‘Sábado Deluxe’ d’ahir a la nit. La col·laboradora de ‘Sálvame’ va afirmar que es trobava malament i va esclafir a plorar després d’una conversa amb María Patiño: “Tinc la necessitat d’estar estirada. Tinc esgarrifances, em sento molt inútil”. La filla de María Teresa Campos ha entrat a la casa amb forts dolors a causa de les seves recents operacions estètiques, motiu pel qual alguns espectadors no comprenen que hagi acceptat participar en aquest estat. 

El pastís de Payasín: “És una crueltat”

Notícies relacionades

Però el moment més tens i dramàtic de la nit va arribar quan el mític Payasín va entrar en joc per ‘castigar’ Gustavo González, Antonio Montero i Carmen Borrego amb tres cops de pastís a la cara, al ser escollits respectivament com el més fals, el més moble i la més egoista. El simpàtic pallasso es va prendre molt seriosament la seva feina i va clavar amb totes les seves forces el pastís a Carmen, que al girar el cap, va rebre l’impacte al coll i a la zona que té adolorida per les cicatrius. Va ser, sens dubte, la gota que va fer vessar el got.

Molt enfadada, va marxar al bany per netejar-se les restes i va esclafir a plorar una vegada més. A causa d’aquesta delicada situació, el súper va decidir trucar-li al confessionari perquè pogués xerrar amb Patiño i Valldeperas. “Jo només dic que tinc un certificat mèdic i que no m’estic inventant res. Em sembla injust que se’m colpegi la zona que tinc malament. Em sembla que és cruel i injust”, va afirmar l’afectada, que va rebre l’afecte de tot el plató. 

Temes:

Sálvame