PARLA AMB CARME CHAPARRO

La germana militar de Risto Mejide apareix per sorpresa a 'Cuatro al día'

Julia Mejide va ser entrevistada per la presentadora i els seus col·laboradors al Saló de l'Ensenyament de Barcelona

julia-mejide

julia-mejide

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mentre que Risto Mejide apareix cada tarda a Cuatro com a presentador de ‘Todo es mentira’, aquesta setmana una persona molt pròxima a ell també ha protagonitzat uns minuts a la franja vespertina del canal. Es tracta de Julia Mejide, la seva germana, que dimecres passat va ser entrevistada en directe per Carme Chaparro a ‘Cuatro al día’

Julia, que és soldat de l’Exèrcit de Terra, es trobava al Saló de l’Ensenyament de Barcelona per defensar la polèmica presència de l’exèrcit en l’esdeveniment: “Com cada any venim a informar sobre la formació i els llocs de treball que oferim [...] Cada dia ens demanden més informació i per això som aquí, si no, no vindríem”. 

Notícies relacionades

Després de respondre a algunes de les preguntes fetes pels col·laboradors, la presentadora va prendre el torn de paraula per interessar-se pel seu cognom: “Gràcies per atendre’ns amb un somriure, amb aquesta paciència i aquesta calma. Em permetrà que li faci una pregunta... El seu cognom és Mejide, com un estimadíssim company nostre, el Risto. ¿No serà familiar seu?”. 

“Perdoni’m si em fico on no em demanen”, va afegir Carme mentre Mejide optava per no respondre amb claredat al dubte de la periodista. “Aquí ho deixo”, va assenyalar entre rialles. “L’hi preguntarem al Risto, moltes gràcies per atendre’ns, Julia”, va dir la presentadora abans que la seva interlocutora finalitzés: “Li passo a ell la pilota”.

Temes:

Risto Mejide