PETÓ FOGÓS

'GH Dúo': María Jesús i Antonio Tejado donen curs a la seva passió al magatzem

La relació entre els dos concursants a la casa de Guadalix de la Sierra és cada vegada més estreta

antonio-tejado

antonio-tejado

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El que va començar com un flirteig està creixent a passos gegantins. Després de les mostres d’afecte entre María Jesús Ruiz i Antonio TejadoMaría Jesús Ruiz Antonio Tejado a escasses hores de l’expulsió en què la model es jugava la seva permanència en la casa, els dos concursants han anat més enllà i han donat curs a la seva passió amb un fogós petó al magatzem mentre, pel que sembla, es pensaven que cap dels seus companys els estaven veient. 

Notícies relacionades

Tot va passar quan Antonio es trobava a la cuina mentre xerrava amb Ylenia Alejandro Albalá, moment en què María Jesús va aparèixer i li va demanar que l’acompanyés al rebost. Una trobada amb què consoliden la seva relació a ulls de l’audiència i dels seus propis companys, ja que la de Benidorm i l’exnòvio de Sofía Suescun van ser testimonis de tot el que estava passant a escassos metres d’ells

Si fa uns dies l’organització de ‘GH Dúo’ va decidir expulsar disciplinàriamentJulio Ruz Ruz pel seu “comportament inacceptable” cap a María Jesús Ruiz, ara els espectadors demanen que es prenguin mesures contra Antonio Tejado. El motiu, una broma de gust dubtós en què l’andalús utilitza un mirall per fer un cop d’ull a la roba interior de la seva companya. “Mira què està fent”, va alertar Ylenia a l’exmiss mentre els altres es limitaven a riure. 

Temes:

Gran hermano