Festa major d’hivern VNG

Una exposició dels Tres Tombs dona la sortida a la festa major d’hivern de VNG

Aquest cap de setmana concentra el gruix de les activitats prèvies a la festivitat de Sant Antoni Abat

Una exposició dels Tres Tombs dona la sortida a la festa major d’hivern de VNG

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutat de Vilanova i la Geltrú es prepara per celebrar un dels seus esdeveniments més importants de l’any, la festa major d’hivern de Sant Antoni Abat, que tindrà lloc el 17 de gener.

El programa d’activitats comença aquest cap de setmana amb la inauguració d’una exposició al Centre d’Art Contemporani La Sala, que permetrà conèixer els orígens d’aquesta celebració i el seu vincle amb el món de la pagesia.

Dissabte, la ciutat s’omplirà de música i balls amb el cercavila organitzat per l’Associació de Cultura Popular de Santa Maria de la Geltrú, seguit del trasllat de la bandera de sant Antoni Abat i el pregó dels Tres Tombs 2023 a càrrec de l’escriptora vilanovina Mercè Foradada.

A la tarda hi haurà una ballada d’hivern a la plaça de la Vila i un concert de música catalana a La Sala.

A més, el Correfoc de Sant Antoni amb la participació dels grups de diables i dracs de la ciutat i l’estrena del Porquet de Sant Antoni, un nou element de l’imaginari popular creat per l’Associació del Porquet de Sant Antoni.

Diumenge se celebrarà la Marató de Country de San Antonio, el cercavila infantil de Sant Antoni i el concert de festa Major d’hivern a l’auditori.

Notícies relacionades

Dilluns es llançaran els 12 morterets i dimarts, 17 de gener, se celebra la festivitat de Sant Antoni Abat amb els Tres Tombs 2023.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova