Seguretat

La policia local de Viladecans estrena un equip de visió nocturna per millorar el control del Parc Agrari

Facilitarà la recerca de persones i donarà una resposta més ràpida davant les infraccions que es produeixen més habitualment, com ara robatoris o abocaments il·legals

La policia local de Viladecans estrena un equip de visió nocturna per millorar el control del Parc Agrari

ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia Local de Viladecans (Baix Llobregat) ha adquirit un nou visor d’última generació amb visió nocturna. La nova eina, equipada amb tecnologia de detecció de calor, suposarà un millor control de les zones boscoses i del Parc Agrari en horari nocturn.

Aquesta eina facilitarà la recerca de persones i donarà una resposta més ràpida davant les infraccions que es produeixen més habitualment en aquesta zona, com ara robatoris o abocaments il·legals.

Notícies relacionades

Es tracta de l’última d’una sèrie d’adquisicions tecnològiques que tenen l’objectiu de millorar l’eficiència del servei de policia, tant a l’hora d’actuar d’ofici com d’atendre la ciutadania. El servei de policia local, a més, ha ampliat recentment la seva plantilla amb nous i noves agents, i es troba en procés d’adquirir nous vehicles no contaminants per continuar el seu procés de modernització i digitalització del servei.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans