Pla de Naturalització

Comencen les obres de la reforma exterior de la biblioteca de Viladecans

  • Es vol «millorar» la façana i l’eficiència energètica de l’edifici

Comencen les obres de la reforma exterior de la biblioteca de Viladecans

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres de la Biblioteca de Viladecans (Baix Llobregat) amb l’objectiu de «millorar» la façana i l’eficiència energètica de l’edifici ja han començat. L’activitat habitual del centre i el servei dels bibliotecaris no es veurà afectat fins a mitjans d’abril, quan s’haurà de traslladar l’Institut Josep Mestres i Busquets, a 300 metres de distància.

En el nou espai provisional habilitat, a més de l’espai dedicat als serveis de premsa i revistes, espai d’estudi i préstec, també hi haurà una sala per poder continuar realitzant les activitats setmanals com els clubs de lectura, l’hora del conte, entre d’altres.

En la nova ubicació, la biblioteca canviarà el seu horari i serà de tardes de dilluns a divendres, de 15 h a 20 h i els dissabtes de 10 a 14 hores, excepte els períodes de vacances escolars, que s’allargarà mitja hora el servei i, per tant, es tancarà a les 20.30 h. El número de telèfon serà el mateix que fins ara.

Cost d’1,49 milions d’euros

Les obres de la nova biblioteca es realitzen sota un cost d’1,49 milions d’euros, que permetran substituir la façana que dona al parc de Can Xic per una de vidre amb proteccions solars, incorporar un jardí vertical a la façana principal de l’avinguda Josep Tarradelles, arreglar diverses patologies, tant a la coberta com a les façanes i renovar la maquinària de climatització de l’edifici.

Notícies relacionades

Aquesta iniciativa forma part del Pla de Naturalització de l’Ajuntament que té l’objectiu d’«impulsar el verd a la ciutat per ajudar a reduir la contaminació».

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans