20 de gener

Comença la Festa Major d’Hivern de Viladecans

Comptarà amb concerts, el festival lluminós i diferents activitats lúdiques per a tots els públics

Comença la Festa Major d’Hivern de Viladecans

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans (Baix Llobregat) dona el tret de sortida a la Festa Major d’Hivern d’aquest 20 de gener, coincidint com cada dia de Sant Sebastià, amb activitats lúdiques i culturals per a tots els públics.

La Festa Major s’ha hagut d’adaptar a la situació generada per la pandèmia de la covid-19, així que algunes de les activitats reduiran el seu aforament i la mascareta i les mesures de seguretat pertinents seran obligatòries.

Una de les propostes per a aquest 2022 torna a ser el festival de narració oral Narracans, que tindrà lloc avui dia 20 de gener a la Biblioteca. En aquesta ocasió, hi haurà un primer acte dirigit a nens i nenes, mentre que posteriorment també hi haurà un Narracans per a adults.

També torna la cercavila amb la Colla del Mamut!, en aquesta ocasió el recorregut començarà dissabte al matí, al Pla dels Màrtirs del Setge de 1714 i acabarà a la plaça Europa.

D’altra banda, el consistori insisteix que la cultura popular serà «la gran protagonista» d’aquesta cita festiva de la ciutat. Per exemple, amb un concert a càrrec de Rudemon i el concert coral de la Festa Major amb Coral La Lira i Cor Som i Serem.

Notícies relacionades

Altres activitats destacades de la Festa Major són els actes geganters, el festival d’arts lluminoses Llamp 22 i la matinada de grallers.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans