Innovació

Viladecans participa en l’Smart City Expo World Congress de Barcelona

El municipi ha tingut aquest any un paper actiu en la conversa sobre el futur del creixement intel·ligent i sostenible de les ciutats

Viladecans participa en l’Smart City Expo World Congress de Barcelona

Ayuntamiento de viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans (Baix Llobregat) ha participat en l’Smart City Expo World Congress de Barcelona d’aquest any.

La trobada internacional líder ha servit tant com aparador dels projectes més innovadors, com de punt de trobada per a les administracions i empreses que s’hi bolquen.

Viladecans ha tingut aquest any un paper actiu en la conversa sobre el futur del creixement intel·ligent i sostenible de les ciutats.

L’alcalde del municipi, Carles Ruiz, en qualitat de copresident de la xarxa Innpulso, ha intercanviat visions i opinions amb els seus homòlegs d’Ermua, Màlaga i Logronyo.

Una trobada que recupera i allarga la feina feta al Fòrum Greencities, celebrat el setembre a Màlaga i de què Viladecans també va formar part.

Innovació local amb projecció internacional

Diferents espais de la fira han acollit les presentacions de les últimes iniciatives innovadores de la ciutat.

A l’estand de la Diputació de Barcelona, la Fundació Viladecans ha inaugurat la participació del municipi presentant el projecte sobre les seves utilitats de l’‘Internet de les coses’ en el món de les biblioteques, convertint-les en espais més intel·ligents i polivalents.

D’altra banda, a l’estand de l’AMB, l’ajuntament ha donat a conèixer el seu procés de transformació interna, que vol facilitar la feina als treballadors municipals i fer més accessible els tràmits als ciutadans.

Notícies relacionades

Finalment, la tinenta d’alcalde d’Empreses i Innovació, Joana Sánchez, ha estat en l’última taula rodona sobre iniciatives digitals europees, que ha posat en relleu el vessant més innovador del Vilawatt.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans