Reformes

Viladecans inaugura les millores del parc de Can Guardiola

Les obres de millores, que van sorgir d’un procés participatiu per decidir quines actuacions s’havien de prioritzar, han tingut un cost de 472.000 euros

Viladecans inaugura les millores del parc de Can Guardiola

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’activitat dels més petits de Viladecans (Baix Llobregat) ha tornat al parc de Can Guardiola. Una renovada àrea de jocs infantils, amb tobogans integrats a l’escarpada orografia de la zona, així com una tirolina destaquen en aquest espai renovat per l’ajuntament, on també s’ha creat una àrea d’esbarjo per a gossos i s’ha millorat la il·luminació i les escales per aconseguir un parc més lúdic, amable i segur.

Per reestrenar el parc, l’ajuntament va organitzar divendres passat una jornada festiva amb animació i tallers infantils, en la qual també es va promoure el civisme ciutadà per cuidar el parc estimat que entre tots s’ha fet possible.

Procés participatiu

La reforma, realitzada en sis mesos i amb un cost de 472.000 euros, es va dissenyar a partir d’un procés participatiu al barri que va recollir les carències percebudes pel veïnat i va prioritzar les millores possibles dins del pressupost disponible.

De les 13 propostes finals del procés participatiu, van sorgir cinc actuacions prioritàries per realitzar que van ser les més votades: la instal·lació de nous elements de joc infantil per a diferents edats; la millora de la il·luminació respectant el medi natural per donar seguretat en els recorreguts amb 31 punts de llum; la renovació de les escales existents de fusta; la instal·lació d’una zona de Workout per fer exercicis o estiraments, i la plantació de més arbres.

Notícies relacionades

Finalment, aquestes accions de millora es van ampliar a vuit, amb l’afegit de propostes que seguien en nombre de vots a les anteriors: instal·lació d’algun element singular de joc de grans dimensions i l’estabilització de la rampa de sorra que hi havia abans.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO