Inserció laboral

Viladecans ofereix noves ajudes per a la contractació de més grans de 30 anys

El programa 30 Plus vol incentivar la contractació per un mínim de sis mesos a persones més grans de 30 anys de Viladecans registrades a les llistes de l’atur

Viladecans ofereix noves ajudes per a la contractació de més grans de 30 anys

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ofereix ajuts econòmics a empreses per contractar per un mínim de sis mesos persones més grans de 30 anys de Viladecans registrades a les llistes de l’atur a través del programa d’inserció laboral 30 Plus. La convocatòria de les noves ajudes està pendent de la imminent concessió del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Segons el consistori, des que es va iniciar el programa, s’han invertit un total de 897.161,12 euros, propiciant un total de 165 contractacions en 135 empreses i resultant una quarta part d’aquests contractes en indefinits.

Suport al salari

L’ajuda oferta equival al salari mínim professional per un període de fins a nou mesos, per la qual cosa el suport econòmic pot arribar gairebé als 10.000 euros per contracte. Per optar a la subvenció és necessari que els contractes siguin, com a mínim, de 20 hores setmanals. Més enllà de la gestió de la subvenció, el centre municipal Can Calderon també recolza les empreses en el procés de selecció per competències a partir dels perfils registrats en la seva borsa de treball.

Notícies relacionades

A més, les persones contractades reben una formació competencial i compten amb orientació i acompanyament per promoure l’èxit de la inserció laboral. En l’última edició, a cavall dels anys 2020 i 2021, el 75% de les 25 empreses que es van afegir a l’ajuda eren de la ciutat i la resta, d’altres municipis.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Atur