Carnaval

Viladecans celebrarà el Carnestoltes amb activitats en línia i una exposició de disfresses

Es farà una rua amb les millors disfresses dels últims anys, que s’emetrà el 13 de febrer a les xarxes municipals

Viladecans celebrarà el Carnestoltes amb activitats en línia i una exposició de disfresses
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Carnestoltes de Viladecans (Baix Llobregat) aquest any se celebrarà a través d’internet a causa de la pandèmia de la Covid-19. Començarà el dijous 11 de febrer i s’allargarà fins al dimecres següent, 17 de febrer. Només hi haurà una activitat presencial: una exposició de disfresses al centre Can Xic, amb una col·lecció dels millors vestits d’anys anteriors, cedits per diverses entitats de la ciutat.

La popular rua de Carnestoltes passarà a ser una desfilada a Atrium Viladecans amb les millors disfresses dels últims anys. L’Esparriot, la caracterització del qual anirà a càrrec de l’Agrupament Mossèn Cinto Verdaguer, serà el mestre de cerimònies i conduirà l’espectacle, que s’emetrà dissabte 13 de febrer a les xarxes municipals.

També s’emetrà en línia un espectacle teatralitzat de titelles, La Vella Quaresma i el Rei Carnestoltes, de la Cia. Patawa. El diumenge 14 de febrer s’emetrà un vídeo, on els amics de la Tornaboda faran una mostra d’aquesta dansa popular típica de Viladecans.

Notícies relacionades

Les celebracions de Carnestoltes començaran dijous 11, amb l’emissió d’un taller per aprendre a cuinar bunyols de quaresma i un altre de maquillatge de Carnaval. Dimecres es farà l’acomiadament del regnat del rei Carnestoltes i el seu enterrament a través de l’Instagram de l’Ajuntament de Viladecans.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO