MOBILITAT SOSTENIBLE

Viladecans cedeix espai a bicis i vianants els pròxims 10 diumenges al Camí del Mar

La iniciativa pretén fomentar hàbits saludables, així com apostar per la pràctica d'esport segura i amb la distància interpersonal davant possibles contagis

L'Ajuntament fa coincidir aquesta mesura amb la setmana europea de la mobilitat, i defensa l'ús del transport públic i la mobilitat activa

soc viladecans car 1200

soc viladecans car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans ha decidit tallar el pas als cotxes al tram del Camí del Mar, que connecta el nucli urbà amb la platja, i cedir espai a bicis i vianants. Ho farà a partir d’aquest 27 de setembre i els pròxims 10 diumenges d’octubre i novembre. El consistori defensa la mesura apostant per «la pràctica d’esport segura i amb la distància interpersonal» davant possibles contagis.

Els talls estaran vigilats per la Policia Local i no s’impedirà el pas de cotxes per la carretera B-204 direcció B-210. Però aquesta nova iniciativa no és una casualitat, l’Ajuntament fa coincidir el primer tall amb la setmana europea de la mobilitat.

Notícies relacionades

En aquesta línia, s’ha impulsat la creació de ciclocarrers, la instal·lació de punts de càrrega de vehicles elèctrics i la primera fotolinera de la ciutat. També apunten que s’ha implementat la zona de park&ride per fomentar el transport públic, així com les obres de la C-245 que tindran un carril exclusiu per a autobús.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA