DES DEL 22 DE JUNY

El complex esportiu Atrium de Viladecans reobre després del confinament

La reobertura d'Atrium i Podium complirà totes les mesures de seguretat i restriccions corresponents a les recomanacions sanitàries

S'ha reforçat el servei de neteja, que netejarà els espais després de cada activitat, i s'ha garantit una ventilació adequada

pod 3

pod 3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les instal·lacions Atrium i Podium de Viladecans tornen a obrir les portes després del confinament. Ho fan aquesta setmana, a partir d’aquest 22 de juny, i ho faran amb les mesures de seguretat i restriccions d’aforament corresponents. 

Per garantir la seguretat dels usuaris i treballadors, les instal·lacions es desinfectaran diàriament. S’ha reforçat el servei de neteja per poder netejar els espais després de cada activitat. També s’ha garantit una ventilació adequada

A més, els usuaris disposaran de gel hidroalcohòlic en tots els espais i hauran d’utilitzar-lo abans i després de cada activitat. 

Les mesures preventives per als usuaris 

Els usuaris hauran de portar sempre amb si la targeta braçalet identificatius. L’accés a les instal·lacions es reservarà mitjançant l’aplicació Atrium+Podium, disponibles tant a Android com iOS, o per via telefònica. La reserva és obligatòria per a tots els espais del centre i permet fer fins a dues reserves cada dia. 

La mascareta serà obligatòria en tots els espais que no siguin d’activitat física i hauran de respectar-se les distàncies físiques de seguretat. 

Els vestidors i dutxes tindran un aforament limitat, és per això que es recomana anar preparat de casa i fer ús de les taquilles per a objectes personals. Les màquines de ‘vending’ no estaran habilitades per motius sanitaris, des d’Atrium i Podium recomanen als usuaris portar les seves pròpies ampolles d’aigua. 

Notícies relacionades

Finalment, l’ús de tovallola serà obligatori en tots els espais i els usuaris no podran accedir a les instal·lacions sense. Per a les activitats físiques no aquàtiques serà obligatori l’ús d’estoreta  pròpia. 

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA