Anar al contingut

Acte municipal

Viladecans dona la benvinguda als nadons del 2017 amb una plantada d'arbres col·lectiva

Els participants van plantar Populus Alba Pyramidalis al parc de la Riera

El Periódico

LAjuntament de Viladecans organitza una plantada darbres per rebre els nadons del 2017.

LAjuntament de Viladecans organitza una plantada darbres per rebre els nadons del 2017. / PERIODICO

Diumenge passat, Viladecans va organitzar una plantada d'arbres per donar la benvinguda als nadons nascuts durant el 2017. L'acte va tenir lloc al parc de la Riera i la plantada també va incloure penjar als arbres, per part de les famílies assistents, fulles i flors de colors amb els noms dels seus fills.

L'esdeveniment va comptar amb animació i xocolata calenta per a tothom i la participació de l'alcalde, Carles Ruiz, i els regidors d'alcaldia, Gisela Navarro, d'Espai Públic, Jordi Mazón, i de Serveis a la Ciutadania, Richard Calle.

L'espècie escollida per a la plantació va ser la Populus Alba Pyramidalis, un àlber piramidal, que és un arbre “esvelt, elegant, amb forma de columna, de tronc de color blanc i amb el revers de les fulles platejat. Els celtes adoraven els arbres i aquesta espècie estava vinculada a la riquesa”, expliquen des de l'Ajuntament.

Els actes de benvinguda als nadons tenen com a finalitat simbòlica l'acolliment, per part de la ciutat de naixement, dels nens que, des de l'inici de la seva vida, ja formen part de la comunitat que celebra la seva arribada.

Més notícies de Viladecans a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA