Educació

'Talent a les Aules' torna a impulsar l'emprenedoria als col·legis de Viladecans i Gavà

L'emprenedora social Rocío Soler donarà el tret de sortida a la 3a edició del projecte a l'Atrium

‘Talent a les Aules’ impulsa l’emprenedoria als col·legis de Viladecans i Gavà.

‘Talent a les Aules’ impulsa l’emprenedoria als col·legis de Viladecans i Gavà. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Atrium de Viladecans serà l'escenari on dimarts que ve, 9 de gener, es presentarà la 3a edició de ‘Talent a les Aules’, el projecte de promoció de l'emprenedoria als col·legis impulsat pels ajuntaments de Gavà i Viladecans. En aquesta presentació, que acollirà més de 1.600 joves dels dos municipis, es presentaran els 17 centres participants, així com els col·laboradors, mentors i patrocinadors.

L'acte comptarà amb una conferència inaugural a càrrec de Rocío Soler, emprenedora social creadora de Llums Solidàries, un projecte 100% social que unifica les seves dues passions, la música i poder ajudar les persones més desafavorides.

L'objectiu del programa és detectar talent i per això “comptem amb 24 empreses locals amb moltes ganes d'aportar valor”, expliquen des de ‘Talent a les Aules’. Així, en aquesta edició participaran fins a 15 patrocinadors com Bauhaus i Audi Rio Import, que donen suport al primer premi; Aincat, Lipotrue, Unilever o Lunallar, que impulsen el segon premi; i Barnasud, Rossi Group, Airval, Estimada o Roca, mecenes del tercer premi, així com altres empreses col·laboradores com Gene Kàrting , Vilamarina, Xarxa Comercial de Viladecans i Anper.

A més, el projecte comptarà amb mentors que repeteixen per segona o tercera vegada com Sergio Cócera, Santiago Quintela, Mingo Morillas, Blai Torras o Sergi Fuster i noves incorporacions com Rut Malràs, directora dels Menuts de la Pineda; Jose Antonio Andrés, de Cerc Ingenieria, o Eduard Martínez, d'Adequat.

Notícies relacionades

Aquesta tercera edició de ‘Talent a les Aules’, que convocarà més de 2.000 estudiants de Viladecans i Gavà, va iniciar la seva trajectòria el mes de novembre passat amb el curs de capacitació per a professors ‘Train the Trainers’ amb el qual es pretén donar eines als docents per poder acompanyar els seus ‘talents’ en aquesta edició i poder donar-los un punt de vista diferent.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Emprenedors