Producte més venut

Així és l’ampolla retro que fa furor i recorda la que utilitzaven les nostres àvies

Ikea alerta els seus clients i retira del mercat aquesta cadira per qüestions de seguretat

Així és l’ampolla retro que fa furor i recorda la que utilitzaven les nostres àvies

Pexels / Ksenia Chernaya

1
Es llegeix en minuts

Si cal esmentar un imprescindible a les cases, ens passaria pel cap el paper higiènic i una ampolla d’aigua. Ara que cada vegada més persones renuncien a beure aigua directament de l’aixeta, ja que opten per instal·lar un sistema de filtració o per comprar aigua embotellada als supermercats. Aquesta última opció és més barata sempre que s’opti per garrafes. D’aquesta manera, convé tenir una ampolla més petita. Aquí és on entra en joc un recipient de vidre d’Ikea que causa veritable furor, ja que recorda les ampolles d’abans que utilitzaven els nostres aviis per guardar el vi i altres begudes que compraven a granel o en vasos.

Notícies relacionades

Es tracta de l’ampolla de vidre de la sèrie Korken. Té un tap de goma amb una abraçadora metàl·lica perquè no surti ni una gota. La companyia sueca garanteix un «tancament hermètic i segur». A més de conservar l’aigua, no només és ideal per emmagatzemar aigua, sinó d’altres begudes com suc, vi o caldo. Al ser de vidre, permet veure en tot moment què hi ha al seu interior.

Tres mides i quatre dissenys

L’ampolla Korken està disponible en tres mides: 15 centilitres, mig litre i un de sencer. També està en quatre colors i el transparent incolor és el més barat, amb preu d’1,99 euros. De fet, és un dels productes més venuts de la marca. La resta tampoc és que siguin gaire cars: costen entre 2,50 i 3,99 euros, segons el disseny. Al ser de vidre, les ampolles són aptes per al rentaplats i aguanten rentats de fins a 70 graus centígrads.

Temes:

Ikea