Hàbits saludables

¿Sabies que respirar bé ajuda a aprimar-se? Els millors trucs per cremar calories

Entrenar diferents seqüències pot ajudar a aprofitar la capacitat pulmonar i accelerar la pèrdua de pes

¿Sabies que respirar bé ajuda a aprimar-se? Els millors trucs per cremar calories

123RF

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que la respiració no sigui el primer que li passa pel cap a algú que vol aprimar-se, la veritat és que és un factor determinant a l’hora de cremar calories. Una bona manera de respirar mentre es fa exercici físic o fins i tot dormint pot condicionar la quantitat de greix i sucre eliminada i, com a tal, ajudar a perdre pes molt més ràpid.

Un informe publicat per la Universitat de Nova Gal·les del Sud estableix que al voltant del 80% del greix corporal que es crema s’expulsa a través dels pulmons, amb la qual cosa millorar la funció respiratòria influeix directament en el procés d’aprimar-se.

Trucs per oxigenar més

Aprofitar la capacitat pulmonar és clau a l’hora de millorar la respiració i, conseqüentment, accelerar l’aprimar-se. Adquirir una posició dreta mentre s’està assegut i respirar inflant al màxim l’abdomen és un dels hàbits aconsellables en aquest sentit.

Notícies relacionades

Així mateix, un altre entrenament que recull el portal és el de mantenir una respiració intermitent, comptant fins a quatre al principi, després fins a dos i, finalment, fins a sis entre la inspiració i l’expiració. Després de seguir la regla del ‘4-2-6’ durant uns minuts, es pot canviar per una altra de similar, la del ‘4-2-8’.

L’article també esmenta altres activitats com els «passejos respiratoris», que consisteixen a caminar mentre s’inspira en dos passos i s’expira en els quatre següents, o la natació, que resulta molt útil a l’hora de treballar el ritme respiratori.

Temes:

+Salut