Treball en Barcelona

Ofertes d'ocupació per treballar des de casa

iberempleoteletrabajo

iberempleoteletrabajo

1
Es llegeix en minuts

El teletreball ha cobrat un protagonisme notable a Espanya des de l’inici de l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus. El confinament de la població i la restricció de moviments ha fet que milions de treballadors comencin a treballar des de casa.

Donada la situació d’emergència sanitària, les condicions del teletreball s’estan imposant en moltes empreses espanyoles, sense saber quan podran tornar els empleats als seus llocs de treball físics.

En aquest sentit, a més d’un canvi organitzatiu, la crisi del coronavirus està implicant també un canvi de mentalitat. El que abans semblava impossible per a molts, el fet de poder treballar des de casa assegurant la productivitat, ara s’ha convertit en una realitat. El que és més, ha passat a ser una necessitat en molts casos.

Ofertes de feina de teletreball

Tota aquesta conjuntura està fent que les ofertes de feina que demanen professionals per teletreballar estiguin cobrant cada vegada més protagonisme. Per això, és cada vegada més habitual trobar vacants en les quals s’ofereix el que es coneix com a treball en remot. El professional estarà supeditat a les mateixes exigències que al seu lloc físic, però organitzant les seves tasques i els seus horaris des de la seva pròpia llar.

Notícies relacionades

Les ofertes d’ocupació per treballar des de casa acaparen diversos llocs vacants. Es poden trobar des d’empreses que requereixen teleoperadors, fins a d’altres que necessiten consultors, analistes o administratius.

El fet de treballar des de casa és tota una oportunitat per a molts, i si els llocs que es requereixen s’ajusten al teu perfil professional, no dubtis a inscriure’t en aquest tipus d’ofertes de feina.

Temes:

Teletreball