Treball en Barcelona

¿Quantes ofertes d’ocupació creus que hi ha en aquest article?

Iberempleos no tanca per vacances i continua publicant diàriament centenars de llocs vacants amb què oferir ocupació a pràcticament qualsevol perfil de candidat

¿Quantes ofertes d’ocupació creus que hi ha en aquest article?

SHUTTERSTOCK

1
Es llegeix en minuts

En ple equador del mes d’agost, mentre molts ciutadans estan disfrutant dels seus dies de vacances, molts d’altres s’escarrassen per trobar feina. Per ajudar tot aquest sector de la població, Iberempleos, el portal d’ocupació de Prensa Ibérica, grup a què pertany aquest diari, no tanca per vacances i continua publicant centenars d’ofertes d’ocupació diàriament.

La varietat de llocs vacants fa que les oportunitats arribin a pràcticament tots els perfils professionals. Per això, qualsevol candidat a la recerca d’ocupació pot tenir la seva oportunitat. Si ens centrem en les ofertes d’ocupació a Barcelona actives en aquests moments al portal, trobem vacants per a operaris, assessors, comercials, cambrers, administratius, teleoperadors, enginyers, tècnics, etc.

L’accés a totes aquestes ofertes d’ocupació, no només a Barcelona, sinó també a Catalunya i a tot Espanya, així com en diferents països europeus, com França, Alemanya, Suïssa, el Regne Unit o Noruega, és ben senzill. Un simple formulari de registre condueix directament a la inscripció i l’enviament del currículum. Iberempleos s’encarrega de fer arribar la candidatura a l’empresa demandant.

Notícies relacionades

Importants companyies del sector dels Recursos Humans treballen amb aquest portal per reclutar el millor personal per als llocs vacants que han de cobrir. El seu cercador permet accedir a tota mena d’ofertes d’ocupació, inserint els filtres pertinents per a cada recerca, bé sigui per tipus de jornada desitjada, modalitat de contracte, territori, formació acadèmica, etc.

Reputació, seguretat i confiança és el que transmet el portal d’Iberempleos als seus usaris. Per comprovar-ho, només cal accedir a la seva pàgina web i consultar totes les ofertes d’ocupació disponibles, totalment actualitzades i accessibles.

Temes:

Ocupació