Naus industrials okupades

La Policia Municipal desallotja tres naus industrials okupades a Terrassa

Els accessos han sigut tapiats per «evitar noves ocupacions en un futur»

La Policia Municipal desallotja tres naus industrials okupades a Terrassa

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diversos agents de la Policia Municipal de Terrassa van portar a terme aquest dimecres 2 de novembre el desallotjament de tres naus industrials okupades al barri de La Maurina.

Segons ha informat MónTerrassa, les fàbriques es troben als carrers de Murillo, Pare Llaurador i Santa María Mazzarello.

Els agents van irrompre a l’interior de les naus assegurant-se que no hi hagués cap persona a l’interior i es va procedir a tapiar-ne les entrades perquè no es produïssin noves okupacions en un futur.

Els okupes ja havien sigut avisats del fet que el desnonament es portaria a terme.

«Problemes de convivència»

El dispositiu ha sigut coordinat des del Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament de Terrassa i des de la propietat dels immobles.

Amb aquesta actuació es vol donar resposta a les gestions que han sigut portades a terme pel Servei de Seguretat Local i altres serveis de l’ajuntament implicats amb l’objectiu d’assegurar la nau i evitar possibles danys a les persones i als béns.

Notícies relacionades

L’actuació ha estat motivada per la voluntat d’acabar amb els «problemes de convivència i seguretat» que els veïns pròxims a aquestes naus havien manifestat durant els mesos passats.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa