Educació

La Mostra del Coneixement de Terrassa celebra el desè aniversari

Es faran un total de 126 propostes dirigides a tot l’alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius

La Mostra del Coneixement de Terrassa celebra el desè aniversari

Ferran Nadeu.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Mostra del Coneixement de Terrassa (Vallès Occidental) celebra aquest 2022 el desè aniversari com un projecte educatiu i formatiu consolidat a la ciutat. Per aquest any, el Servei d’Universitats egarenc ha inclòs un total de 126 propostes que han sigut enviades als centres de secundària, batxillerat i cicles formatius de la ciutat.

Entre les temàtiques i àmbits que s’inclouen en el dossier d’activitats figuren universitat i campus; món laboral; medi ambient i sostenibilitat; astrofísica i espai exterior; ciència i tecnologia; foment de les professions STEAM; història i prehistòria; gestió personal i social; literatura i pensament; tecnologia de la informació i la comunicació; ciències de la salut: i comerç i màrqueting.

Notícies relacionades

Entre les novetats d’aquest any destaquen una sèrie de ponències vinculades a la temàtica del medi ambient. És el cas de les conferències ‘Plantem cara al canvi climàtic’ i ‘Calculem la nostra empremta ecològica’, o la ponència sobre ciència i tecnologia ‘Descobreix el metavers i com influirà en el futur’.

«Estem convençuts que la Mostra del Coneixement aporta un alt valor afegit i permet connectar els centres educatius i l’alumnat de secundària amb l’àmbit universitari», ha declarat el regidor d’Universitats, Pep Forn.