Mobilitat

Terrassa estrena 12 nous autobusos urbans híbrids

Prop de la meitat dels vehicles de la flota de TMESA combinen els combustibles fòssils amb fonts alternatives d’energia

Terrassa estrena 12 nous autobusos urbans híbrids

Ayuntamiento de Terrassa / Rafel Casanova (BCF)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Terrassa (el Vallès Occidental) estrena avui 12 nous autobusos híbrids urbans, que s’incorporen a la flota de Transports Municipals d’Egara S.A. (TMESA), l’empresa que gestiona el servei d’autobusos de transport públic de la ciutat.

Es tracta de 9 autobusos estàndards de 12 metres i 3 autobusos articulats de 18 metres. Actualment, 33 dels 68 autobusos urbans que componen la flota de Terrassa són híbrids, és a dir, gairebé la meitat (el 48,5%). 

Aquesta mesura suposa la materialització d’un pas més cap a una flota més sostenible i eficient, d’acord amb el compromís de millorar la qualitat de l’aire i els paràmetres mediambientals per la reducció d’emissions de gasos.

Amb les incorporacions dels nous vehicles i la substitució dels més antics, l’edat mitjana dels vehicles de la flota se situa en els 7,35 anys. L’import total de les adquisicions és de 4.428.000 euros.

Notícies relacionades

«Treballem perquè l’opció del transport públic sigui una opció atractiva, sostenible i eficient. Que d’una manera còmoda, ràpida i segura tothom es pugui desplaçar dins de la ciutat amb transport públic», ha declarat l’alcalde, Jordi Ballart.

Llegeix totes les notícies de Terrassa en EL PERIÓDICO Terrassa