Cultura

El 41è Festival de Jazz de Terrassa oferirà quatre concerts de gran varietat estilística a tota la comarca

El certamen recupera activitats dirigides a tota la família i estrenarà un nou escenari a Matadepera

El 41è Festival de Jazz de Terrassa oferirà quatre concerts de gran varietat estilística a tota la comarca
1
Es llegeix en minuts
ACN

El 41è Festival de Jazz de Terrassa (Vallès Occidental) programarà quatre concerts de gran varietat estilística a Vacarisses, Matadepera i Viladecavalls (Vallès Occidental).

Segons va explicar l’organització en un comunicat, la voluntat del certamen és continuar consolidant els llaços amb els «diferents agents culturals i escoles de música, no només de Terrassa, sinó també de les poblacions limítrofes».

En concret, es recuperaran les activitats dirigides al públic infantil i familiar a la Biblioteca Central i s’oferirà una ‘masterclass’ a càrrec del saxofonista Lluc Casares i un concert de combos i jam session a l’Auditori de Terrassa. En aquesta edició, que se celebrarà entre el 9 i el 21 de març, Matadepera estrenarà un nou escenari al Parc del Bosquet.

Més actuacions

Al nou escenari de Matadepera, el 18 de març s’oferirà el concert de 12 to 12 Quintet, un projecte inspirat en el jazz dels anys 50 i amb una amplitud de registres i complicitats en directe. En el mateix punt, el 19 de març serà el torn dels Fredi’s Jazz Band, una big band sorgida a l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera.

El mateix divendres 18 de març, el Casal de Cultura de Vacarisses acollirà la presentació del nou àlbum de Jazz Pretenders, Big Jump. D’altra banda, la formació Scaramanga, a càrrec del guitarrista Héctor Martín i el saxofonista Pere Miró, presentaran dissabte 19 de març a Viladecavalls, una combinació de composicions originals carregades de «missatge, energia i potència amb temes totalment ballables». Completarà la sessió el combo de jazz de l’Escola de Música Pau Casals.

Torna l’Esmorjazz

Esmorjazz Finalment, dissabte 26Vacarisses reeditarà el tradicional Esmorjazz, que ja arriba a la 5a edició. Ho farà de la mà de la banda 4 Against The Blues & Roger Félez. Prèviament, la Banda de l’Escola Municipal de Vacarisses oferirà un concert matinal.

Notícies relacionades

El gruix d’activitats del festival es completa amb un cineclub dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals amb la projecció de tres pel·lícules. La Casa de la Música de Terrassa, l’espai G d’Art, el Mnactec o l’associació Terrassahopers impulsaran activitats paral·leles.

Més notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa Jazz