Cultura

La segona edició del Sex Education Film Festival de Terrassa rep 220 curts a competició

L’esdeveniment, que se celebrarà del 21 al 25 de febrer, busca promoure la sexualitat lliure, la diversitat, el compromís i la reflexió

imunoz19769474 ideas sexo pareja nude couple  man kissing woman s back  clo170623180929

imunoz19769474 ideas sexo pareja nude couple man kissing woman s back clo170623180929 / A00484480 3016

1
Es llegeix en minuts
ACN

El festival de curtmetratges sobre educació sexual de Terrassa (Vallès Occidental) celebrarà la seva segona edició entre el 21 i el 25 de febrer, amb un total de 220 treballs a competició, dels quals finalment se n’han seleccionat una trentena.

El Sex Education Film Festival vol promoure la importància de l’educació sexual, així com la sexualitat lliure, la diversitat, el compromís i la reflexió. Els curts seleccionats es podran veure al Cine Catalunya de Terrassa, amb projeccions tant al matí com a la nit.

A més de la presencialitat a la sala, el festival també es podrà seguir online a través de la plataforma Festhome. En paral·lel, es contemplen activitats a les escoles, com xerrades, tallers i taules rodones per debatre sobre sexualitat, gènere i salut sexual.

Curts destacats i novetats

Pel que fa als treballs seleccionats, destaquen títols com ‘Antes de la Erupción’, de Roberto Pérez Toledo; ‘Elsa’, d’Albert Carbó, o ‘Silence is Recipeed’, produïda pel Servei LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Terrassa. La francesa ‘Fairycious’ o el curt d’animació suís ‘Dans la nature’, de Marcel Barelli, són alguns dels títols més rellevants en l’àmbit internacional.

Com a novetat d’aquest any, un jurat format per professionals del sector audiovisual i especialistes en sexologia i psicologia, premiaran el treball més destacat en cada categoria, adults i adolescents. Formen part d’aquest jurat Cristina Callao, Caye Casas, Dani de la Orden, Alba Povedano i Isabella Magdala.

Notícies relacionades

El 2021, en la seva primera edició, el festival de curtmetratges sobre educació sexual va sumar un total de 1.500 assistents.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa