CAVALCADA DELS REIS D'ORIENT

L'Ajuntament de Terrassa es disculpa per l'actitud del rei Melcior durant la cavalcada de Reis 2020

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha demanat perdó a través de les xarxes socials en nom de l'ajuntament i de l'organització

La reacció de les xarxes a l'actitud del rei blanc no s'ha aturat i ha aparegut un compte que parodia el rei Melcior a Terrassa

melchor

melchor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la cavalcada dels Reis d’Orient 2020 al seu pas per Terrassa, es va viralitzar un vídeo en el qual es veia el rei Melcior llançar caramels al públic amb certa ferocitat. La polèmica va inundar les xarxes socials, després de la qual cosa l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha demanat disculpes en nom de l’ajuntament i l’organització, a càrrec d’El Social.

Testimonis de l’incident van assegurar que el rei que llançava caramels de forma violenta ho feia en resposta a agressions anteriors sofertes durant la desfilada de la localitat vallesana.

«Els fets entorn de la carrossa del rei Melcior són una reacció fruit del factor humà: una reacció equivocada, indesitjada i involuntària després de rebre un impacte (no sabem si d’una pedra o un caramel). Un fet puntual pel qual l’ajuntament i El Social demanen disculpes», ha expressat Ballart. L’alcalde egarenc també ha afirmat que treballaran perquè la cavalcada de Terrassa «continuï sent un referent d’èxit a Catalunya».

 

 Compte paròdia

Notícies relacionades

La reacció de les xarxes a la inusitada actitud del rei blanc no s’ha aturat i, de fet, en les últimes hores ha aparegut un compte que parodia el rei Melcior a Terrassa. «Repartia caramels amb afecte. Un dia em van fer mal. Ara porto dolor», expressa en la seva biografia de Twitter.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA