FOC A TERRASSA

Incendi en una hípica a prop de Terrassa

El foc es va iniciar a la zona on s'emmagatzemen les bales de palla

bombers

bombers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els serveis d’emergència han rebut una alerta durant la matinada del 20 d’agost per un possible incendi en una hípica propera a Terrassa, al costat del barri de les Martines. Una dotació policial s’ha dirigit immediatament a la zona i el servei 112 ha activat la presència de diverses unitats de Bombers de la Generalitat.

A l’arribar al lloc, les unitats policials han confirmat que l’incendi és positiu, per la qual cosa altres equips d’unitats policials també s’han dirigit al lloc com a suport. A més, també s’hi han presentat dues unitats de Mossos d’Esquadra i una ambulància.

Sense ferits

Segons la Policia Municipal, ha sigut un particular resident al carrer de la Carena de Mas Bellver qui ha informat que des del seu domicili ha vist que en una hípica propera es veien unes flames i creia que hi podria haver un incendi.

El foc s’ha iniciat a la zona d’emmagatzemament de la palla. En un primer moment, s’han auxiliat les persones que, mentre treien els cavalls, han inhalat fum, tot i que no han hagut de ser ateses pels serveis sanitaris.

Notícies relacionades

“Els Bombers han treballat en les tasques d’extinció i s’han passat tota la nit controlant el perímetre”,apunten des de la Policia Local.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA