Festival

El rock de Pony Bravo i l'indie de Los Punsetes consolidaran el VII Espai Vapor de Terrassa

1
Es llegeix en minuts

La banda de rock andalusa Pony Bravo i la madrilenya d’indie pop Los Punsetes encapçalaran la setena edició de l’Espai Vapor, consolidant així aquesta proposta local que se celebrarà dins de la Festa Major de la ciutat.

El certamen tindrà lloc del 29 de juny a l’1 de juliol, amb un total de 13 propostes que s’organitzaran a la plaça Vapor Ventalló, amb Pony Bravo i Los Punsetes com a gran atractiu. Els sevillans actuaran el dia 29 i ho faran quatre anys després de la cancel·lació de l’actuació a Terrassa, mentre que els madrilenys saltaran a l’escenari el dia 30, segons ha informat l’organització.

Així mateix, hi haurà els dj Amable i Coco, que són residents de les sales Razzmatazz i Apolo de Barcelona, que tancaran les jornades dels dies 29 i 30.

La programació també compta amb artistes com el nou projecte de Maia Vidal, Side Chick, les gallegues Agoraphobia i formacions locals com Ursa i The Black Sheep.

Notícies relacionades

Espai Vapor és “una alternativa” dins de la Festa Major que busca, com afirma l’organització, combinar propostes de solvència amb altres d’interessants de l’escena local.

Més notícies de Terrassa