Jutjats

Jutgen la dona que va donar un cop de puny a l'exlíder del PSC a Terrassa Pere Navarro

L'acusada, Montserrat P.C., s'enfronta a una petició de la Fiscalia de dos anys de presó i una multa de 3.600 euros

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

 L'Audiència de Barcelona jutjarà el dimecres 6 de setembre la dona que va donar un cop de puny a la cara del llavors primer secretari del PSC i diputat del Parlament Pere Navarro i li va dir "grandíssim fill de puta", el 27 d'abril del 2014 a Terrassa (Barcelona).

En el judici, que se celebrarà a partir de les 9.30 hores en la secció cinquena de l'Audiència, està citat com a testimoni el mateix perjudicat, a més d'altres persones que estaven allà aquell dia.

L'acusada, Montserrat P.C., s'enfronta a una petició de la Fiscalia de dos anys de presó i una multa de 3.600 euros per un delicte d'atemptat contra l'autoritat, perquè Navarro, també exalcalde de Terrassa, era diputat del Parlament quan va ser agredit.

Segons el relat de la Fiscalia, cap a les 12.45 hores del 27 d'abril del 2014, l'acusada i Navarro estaven a la Catedral de Terrassa per assistir a la primera comunió de diversos nens quan ella el va agredir -malgrat conèixer la seva condició d'autoritat pel seu càrrec al Parlament- "amb ànim de menyscabar el principi d'autoritat".

Així, es va dirigir cap a ell "i li va donar un cop a l'esquena mentre deia l'expressió 'grandíssim fill de puta', i quan es va girar l'acusada li va donar un cop de puny a la cara, sense causar-li cap lesió".

Navarro -que no reclama indemnització- i la dona es van sotmetre a un procés de mediació, en el qual, com a forma de reparació del dany, l'acusada va redactar una carta de disculpes, per la qual cosa el fiscal li aplica l'atenuant de reparació del dany.

Notícies relacionades

En la seva declaració davant els Mossos quan van succeir els fets, la dona va dir que va increpar Navarro perquè anys enrere, quan era alcalde de Terrassa, tenia bruta la bandera de Catalunya penjada al balcó de l'Ajuntament.

Més notícies de Terrassa