DERROTA CONTUNDENT

Carla Suárez s'estavella una altra vegada contra Serena Williams

La tennista canària cau a vuitens per un doble 6-2 davant de la set vegades campiona del torneig

rpaniagua48991187 tennis   wimbledon   all england lawn tennis and croquet clu190708143934

rpaniagua48991187 tennis wimbledon all england lawn tennis and croquet clu190708143934 / TONY O BRIEN

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran

Carla Suárez mai havia arrabassat cap set a Serena Williams, mai li havia fet més de tres jocs en els seus sis anteriors enfrontaments i aquest dilluns ha marxat de Wimbledon sense aconseguir-ho. L’ex número 1 mundial i set vegades campiona de Wimbledon l’ha eliminat en els vuitens de final amb la contundència de sempre. En 64 minuts i cedint només quatre jocs (6-2, 6-2) ha acabat amb les il·lusions de la tennista canària.

"Serena no és la d’abans i crec que puc fer-la patir", havia dit Suárez, que pensava que la seva rival no estava en la forma física del seu millor moment. No es va veure a la pista. Serena Williams va imposar els seus poderosos cops (21 cops guanyadors i 78% de primeres sacades) per tornar a desfer-se de Carla Suárez.

Notícies relacionades

La tennista nord-americana és cert que ha perdut mobilitat i, possiblement, les condicions que la feien imbatible i temuda sobre l’herba de Wimbledon, però Carla Suárez no va aprofitar aquestes debilitats. Serena Williams la va apartar d’un cop de raqueta sense gaires contemplacions i només va tenir un somriure final quan li va donar la mà a la xarxa.

Serena Williams s’enfrontarà ara en els quarts de final a la seva compatriota Allison Riske (55a mundial) que va donar la gran sorpresa a l’eliminar l’australiana Ashleigh Barty, última campiona de Roland Garros, per 3-6, 6-2 i 6-3.