L'OPEN DELS EUA DE TENNIS

Federer escombra Kyrgios i es fica en vuitens de final

El suís s'enfrontarà ara amb l'australià Millman

jcarmengol44870817 sep 1  2018  new york  ny  usa  roger federer of switzerland180901224519

jcarmengol44870817 sep 1 2018 new york ny usa roger federer of switzerland180901224519 / Geoff Burke

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El suís Roger Federer, número dos del món, va escombrar aquest dissabte a l’australià Nick Kyrgios en tres sets (6-4, 6-1 i 7-5) i va accedir als vuitens de final del’Open dels Estats Units, últim torneig de categoria Grand Slam de la temporada.

Federer, que va superar el trentè cap de sèrie en 1 hora i 44 minuts, tindrà com a pròxim rival un altre australià, John Millman, que va vèncer el kazakh Mikaïl Kukuixkin per 6-4, 4-6, 6-1 i 6-3. 

El partit va ser un espectacle i cada intercanvi entre els tennistes va despertar els rugits d’un estadi Arthur Ashe ple fins a dalt, especialment en els moments de tensió, quan l’australià remuntava al primer i al tercer parcials. No obstant, fins i tot Kyrgios, de 23 anys, va quedar bocabadat amb el tennis del suís, de 37, que en un desempat del tercer set, amb el marcador 3-3 i avantatge per a l’australià, va córrer i va salvar una pilota lateral gairebé posant la raqueta a terra.

Notícies relacionades

El campió de l’Open dels Estats Units durant cinc anys consecutius (2004-2008) va solucionar a base de cops de revés els avenços de l’australià, que va plantar cara amb boles molt ràpides i pilotejos pròxims a la xarxa per intentar cansar el de Basilea sense èxit.

En declaracions a peu de pista, el suís va afirmar que la sort ha estat avui del seu costat i que el va divertir jugar a prop de la xarxa durant la disputa contra Kyrgios. Així mateix, es va declarar "fan" de Millman, 55 del món segons l’ATP, i tot i que "no molta gent el coneix" el va descriure com un jugador "molt treballador" que s’ha guanyat el respecte dels millors tennistes. "He entrenat amb ell i el conec, és molt amable i em fa feliç que hagi arribat a aquesta ronda, però ara intentaré parar-lo", va afegir amb bon humor.

Temes:

Roger Federer