La 2 estrena ‘Los elegidos’

La minisèrie d’èxit sobre la vida de Jesús de Natzaret, en anglès ‘The Chosen’, acumula 600 milions de visionaments en uns 200 països.

Imagen de The Chosen, la serie sobre la vida de Jesús de Nazaret

Imagen de The Chosen, la serie sobre la vida de Jesús de Nazaret / RTVE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El fenomen mundial The Chosen (Los elegidos), la sèrie que s’ha convertit en tot un fenomen cultural a més de 140 països, arriba a RTVE per Setmana Santa. La primera temporada de la sèrie s’emetrà aquesta nit, a les 22.00 hores, i demà divendres, a les 22.30 hores, a La 2, amb quatre capítols cada dia, i a RTVE Play.

Notícies relacionades

La primera entrega de la història, que està enfocada en els personatges i el context històric dels Evangelis, explica la vida de Jesús de Natzaret. La ficció està ambientada en el context de l’opressió romana a Israel del primer segle i mostra la part més autèntica i íntima de la vida d’una de les figures més importants i influents de la història de la humanitat.

La sèrie independent, que està escrita, dirigida i produïda per Dallas Jenkins, va començar com un projecte finançat pel públic a través d’un crowdfunding i acumula més de 600milions de visionaments a gairebé 200 països. Destaquen la seva precisió històrica i bíblica i el seu esperit lúdic.

Temes:

TVE Israel