Novetats

Goyo Jiménez es posa al capdavant d’‘Un país para reírlo’

El nou programa de La 2 viatjarà per tot Espanya a la recerca del lloc amb més gràcia

2
Es llegeix en minuts

Les nits de viatges i humor de La 2 es completen des d’aquest dimarts (23.00 hores) amb ‘Un país para reírlo’, nou programa que posarà Goyo Jiménez a buscar el lloc d’Espanya amb més gràcia. L’humorista s’encarregarà de recórrer el país per triar la comunitat autònoma amb més enginy i escampar allà les cendres del seu amic Jaime.

En les seves visites, coneixerà a fons la comèdia que es fa a Espanya amb els testimonis de primera mà dels seus còmics. ¿Existeixen diferents estils de comèdia espanyola? ¿Es riuen del mateix una persona de la Corunya que una altra de València? ¿Existeix l’humor andalús? ¿I el català?

En el seu recorregut per Catalunya, Madrid, Galícia, Castella-la Manxa, València, les Canàries, Castella i Lleó, Andalusia, Aragó i País Basc, Goyo Jiménez podrà donar resposta a totes aquestes preguntes. Juntament amb els seus col·legues, debatran sobre els nous límits de l’humor i els tòpics que acompanyen cada regió. 

Humorista amfitrió

Cada programa comptarà amb un copresentador que introduirà Goyo en l’humor de la zona i el guiarà per llocs que han contribuït o a la comèdia o l’han inspirat, en els quals podrà asseure’s a xerrar amb humoristes de diferents generacions.

Entre d’altres, desfilaran pel programa figures com Santiago Segura i Ana Morgade (Madrid), Leo Harlem i J. J. Vaquero (Castella i Lleó), Teté Delgado (Galícia), Pablo Carbonell (Andalusia), Carlos Latre (País Valencià), Miki Nadal (Aragó), Joaquín Reyes (Castella-la Manxa), Óscar Terol (País Basc), i Berto Romero i Dani Mateo (Catalunya).

‘Un país para reírlo’ començarà la seva etapa a Madrid per viatjar als inicis de la comèdia espanyola. Des de la Gran Via fins al Barrio de las Letras, fent parada a Malasaña, Goyo Jiménez coneixerà com és l’humor madrileny i per què és la ciutat on, tard o d’hora, neix un còmic. 

Estrena amb Segura

Acompanyat del seu inseparable amic Jaime, Goyo tindrà com a amfitrió Santiago Segura, amb qui xerrarà sobre els seus referents en la comèdia, els seus inicis i la seva gran capacitat per crear pel·lícules que fan riure tothom. Junts es trobaran amb Juan Luis Cano, membre de Gomaespuma, i amb Wilbur, un fenomen viral.

Notícies relacionades

En el seu viatge als orígens de la comèdia madrilenya, tindran també l’oportunitat de compartir confidències amb Pepín Tre i El Gran Wyoming. Gràcies a ells coneixerà el tipus d’humor que triomfava a la ciutat en un passat no gaire llunyà. A més, coincidirà amb Ana Morgade, amb qui trepitjarà les taules d’un teatre i aprendrà sobre la improvisació.

 

Temes:

Humor TVE