ESTRENA

Canal Cocina posa en marxa la seva escola per a cuiners aficionats

El xef Sergio Fernández proporciona, amb un estil didàctic i pròxim, els millors trucs per convertir-se en un digne cuiner

1
Es llegeix en minuts

Un temari imprescindible, munts de trucs i una infinitat de curiositats per ‘graduar-se’ per fi en cuina. Canal Cocina, el més gran creador i productor de continguts gastronòmics de televisió a Espanya i produït per AMC Networks International, estrena dijous, 1 d’abril (14.30 hores) la seva pròpia ‘Escuela de Canal Cocina’.

Aquest nou format especialment didàctic, pròxim i fonamental per saber defensar-se entre fogons tindrà com a professor Sergio Fernández. Amb el seu estil inconfusible i la seva dilatada experiència com a professor de l’Escola d’Hostaleria de Madrid, convertirà tots aquests principiants en dignes cuiners aficionats però també tots els que ja són fidels al canal en més experts encara en la matèria.

Notícies relacionades

Present en més de cinc milions de llars, Canal Cocina té en compte amb aquest nou espai l’actual situació tremendament complicada en la qual, fruit del confinament i el teletreball, moltes persones s’han acostat a la cuina per primera vegada. En aquest context, oferir un curs de cuina bàsic s’ha convertit en una necessitat. El programa ofereix les millors recomanacions per aconseguir elaboracions tan variades com llegums, arrossos, fregits, fons bàsics, plats de vedella, peix o rebosteria.

A més, amb motiu de l’estrena del nou espai, el canal temàtic ha creat el microsite escuelacanalcocina.es –disponible a partir de l’1 d’abril– en el qual es compartiran les receptes de l’escola, així com els ensenyaments de Sergio Fernández. A més, gràcies a dinàmics tests, cada espectador podrà aconseguir un títol acreditatiu avalat per Canal Cocina que certificarà haver superat amb èxit el curs de l’escola.