El boom de les ‘temptacions’

Atresmedia fica també 5 noies i 5 nois en una illa com a Tele 5

‘Love island’ arribarà a Neox l’11 d’abril amb Cristina Pedroche per intentar que sorgeixi l’amor entre els participants

Atresmedia fica també 5 noies i 5 nois en una illa com a Tele 5
3
Es llegeix en minuts

Si a algú se li acudís gravar un preqüela de ‘La isla de las tentaciones’, segur que pensaria en cinc noies solteres i cinc nois solters que es tanquen en una vila de luxe a la recerca de l’amor abans de recloure’s en el famós ‘reality’ de Tele 5 per donar-li el cop de gràcia. Els seus rivals d’Atresmedia sembla que han comprat aquesta idea i es disposen a posar en marxa ‘Love island’, un retrocés en el temps televisiu que pretén mostrar com neixen les relacions amoroses abans de viatjar a una illa caribenya per certificar la seva defunció a cop d’infidelitat.

El nou ‘reality’ es podrà veure a Neox a partir de l’11 d’abril en entregues diàries de diumenge a dijous, rematades els divendres amb un especial. Durant sis setmanes s’emetran sobre les 9 de la nit els programes, que duraran 60 minuts.

La cadena ha fet la resta encarregant les tasques de presentadora de ‘Love island’ a la mediàtica Cristina Pedroche, que està encantada de tornar al primer pla televisiu. «Afronto aquest nou programa amb molta il·lusió i ganes perquè feia temps que esperava un gran format com aquest, que arriba al moment perfecte», assegura Pedroche, abans d’augurar que l’illa de l’amor portarà «alegria, diversió i molt amor».

Vestits transparents

La presentadora avisa que seguirà en la seva línia trencadora. «Sorprendré tot el que pugui perquè ja se sap que no soc una presentadora corrent. Jo soc transparent com els meus vestits i se’m nota tot», adverteix la jove madrilenya, que no serà en aquest concurs «ni la Celestina ni la seriosa». El que sí que té clar és que ‘Love island’ «ve a revolucionar la graella». «Em moro de ganes de viatjar a les Canàries per fer el programa: no és ‘Pequín Express’, però bé...», conclou.

El nou ‘reality-dating show’, que barreja espectacle, telerrealitat i cites amoroses, arriba a Espanya després d’haver-se convertit en un fenomen internacional que ha arrasat en tot el món. Els ‘illencs’ i ‘illenques’ s’enfrontaran a jocs, sorpreses i desafiaments mentre conviuen aïllats del món exterior en una espectacular vila de luxe davant el mar. Els joves participants tindran un únic requisit per no ser eliminats: estar sempre aparellats.

Els espectadors disfrutaran d’una emissió gairebé en directe, ja que tot el que passi a la vila se’ls oferirà l’endemà al programa de Neox i a Atresplayer Premium. I tindran també el poder de les votacions de l’audiència a través de l’aplicació oficial, que determinaran qui guanya el premi de 25.000 euros. Tot això després de contemplar els detalls de la convivència entre els ‘illencs’, contínuament vigilats per més de 65 càmeres robotitzades.

En total passaran per la vila uns 27 joves, ja que cada setmana entraran per sorpresa nous solters i solteres. Entre els participants, tots «amb bon físic, però amb feina i professió», com apunta Encarna Pardo (directora de la productora Boomerang TV), hi ha una infermera d’uci, un arquitecte, un soldador, un professor d’anglès, un ajudant de mag, una ballarina i un atleta d’alt rendiment.

Dosis suaus d’alcohol

La productora ha rebut més de 8.000 sol·licituds per poder seleccionar els concursants, l’edat dels quals oscil·la entre els 20 i els 30 anys. «Hem sigut molt exigents amb el càsting i hem fet proves psicològiques. Estan tots molt perfilats, molt més que en altres ‘realitys’. Estarà tot controlat per evitar sorpreses i només se’ls donarà alcohol suau com en la vida normal», adverteix Carmen Ferreiro, directora d’entreteniment d’Atresmedia TV.

Notícies relacionades

El «bon físic» que acompanya els participants d’aquesta mena de ‘realities’ va suscitar en la roda de premsa de presentació una curiosa pregunta per part d’un periodista: «¿És que no hi ha lloc per a l’amor entre els lletjos?» Caldrà esperar a l’estrena de ‘Love island’ per veure si es trenca aquesta pràctica perversa que impedeix l’accés dels espantalls als paradisos de l’amor.